Follow us

Μαριάννα Τουμασάτου | "Ένα τέταρτο πριν πεθάνω στο νοσοκομείο..."

Η εξομολόγηση της ηθοποιού για το πρόβλημα υγείας που την οδήγησε στο νοσκοκομείο.

MissBloom TEAM
Μαριάννα Τουμασάτου Instagram

Στην εκπομπή "Μουσούδες" της Μαρίας Κωνσταντάκη, στο κανάλι Action24, παραχώρησε συνέντευξη η Μαριάννα Τουμασάτου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την αγάπη της προς τα κατοικίδια ζώα ενώ δε δίστασε να μοιραστεί την εμπειρία που είχε και που την οδήγησε στο νοσοκομείο.

Μαριάννα Τουμασάτου | "Είπα στην κόρη μου ότι ελπίζω να μην κάνω πολλά και ανεπανόρθωτα λάθη για να μην κάνει πολλές ώρες ψυχοθεραπείας"

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός αποκάλυψε πως κάποτε έφτασε στο νοσοκομείο, και παραλίγο να διασωληνωθεί, εξαιτίας της αλλεργίας που έχει στις γάτες και στους σκύλους. Η ίδια αποκάλυψε πως κάνει ομοιοπαθητική και πως προσέχει πάρα πολύ ενώ συνυπάρχει με ζώα.

Μαριάννα Τουμασάτου | "Κινδυνέψαμε πολύ με τη φωτιά, φορτώσαμε σκυλιά, γατιά και χαιρετήσαμε το σπίτι μας"

"Είμαι αλλεργική είμαι αλλεργική και στις γάτες και στους σκύλους. Από γατί έχω πάει ένα τέταρτο πριν πεθάνω στο νοσοκομείο. Ήμουν και κρυωμένη, ήρθε το αλλεργιογόνο και έκατσε επάνω στο κρύωμα και πήγα χωρίς οξυγόνο στο νοσοκομείο. Ήμουν έτοιμη για διασωλήνωση.

Είμαι και στα σκυλιά αλλεργική. Θα σου πω όμως κάτι. Υπάρχει κανονική ομοιοπαθητική που μπορούν να κάνουν και πρέπει να κάνουν οι άνθρωποι που έχουν μια δυσκολία στο να συνυπάρχουν με τα ζώα. Υπάρχει τρόπος λοιπόν και αυτή είναι η ομοιοπαθητική. Εμένα είναι η κανονική ομοιοπαθητική. Δηλαδή παίρνω τη γάτα, την βάζω στα μούτρα μου, πρήζομαι λίγο και άμα με πιάσει βάρος, το φροντίζω. Προσέχω, θα κάνω τα εισπνεόμενα μου και δεν θα την έχω στα μούτρα μου όλη την ώρα.", είπε η Μαριάννα Τουμασάτου.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ