Follow us

Η Κατερίνα Γερονικολού & o Γιάννης Τσιμιτσέλης στο σινεμά | Το lipstick της ηθοποιού που ταιριάζει στις καστανές

Πόζαραν χαμογελαστοί στον φακό και στη συνέχεια παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την ταινία "'Ακου Ποιος Μιλάει"

Τσιμιτσέλης

Στην πρεμιέρα της ταινίας "Άκου Ποιος Μιλάει" στο Village Cinemas στο Mall, εμφανίστηκαν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης που συμμετέχει στο καστ της ελληνικής κινηματογραφικής παραγωγής και η σύντροφός του, Κατερίνα Γερονικολού.

Πόζαραν χαμογελαστοί στον φακό και στη συνέχεια παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την ταινία που έχει ως κεντρικό ήρωα τον Φώτη (Μελέτη Ηλία), έναν life coach ο οποίος ακούει καθημερινά υπομονετικά τα προβλήματα των πελατών του.

Πλέον, όμως, οι συνεδρίες τον κουράζουν βαθιά αφού και ο ίδιος βρίσκεται σε συναισθηματικό αδιέξοδο. Σε αυτή την κρίσιμη καμπή για τον εαυτό του και την καριέρα του, θα αναλάβει δράση μία γνώριμη σε αυτόν φωνή που ακούγεται μόνο μέσα στο μυαλό του. Είναι η φωνή της συνείδησής του που προσπαθεί να τον κάνει να ζήσει τη ζωή του.

Η Κατερίνα για την περίσταση επέλεξε μία σατέν φλοράλ μίνι φούστα που συνδύασε με ένα κρεμ πουκάμισο και σουέντ γόβες με μπαρέτα. Στο μακιγιάζ της έδωσε έμφαση στα χείλη με ένα φούξια- μωβ lipstick που αναδεικνύει μοναδικά τα καστανά μαλλιά.

Η Κατερίνα Γερονικολού & o Γιάννης Τσιμιτσέλης στο σινεμά | Το lipstick της ηθοποιού που ταιριάζει στις καστανές
Γερονικολου
Γερονικολού

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ