Follow us

Ελένη Πετρουλάκη | "Δεν έχω καμία σχέση με τη ζυγαριά μου, o καλύτερος μετρητής είναι το πιο στενό μου τζιν"

Όλα όσα είπε η γυμνάστρια για την εξωτερική της εμφάνιση, τις ανασφάλειες και την εμμηνόπαυση.

MissBloom TEAM
Ελένη Πετρουλάκη Instagram

Στην κάμερα της εκπομπής "Ελένη" και στη δημοσιογράφο Φωτεινή Λάσπα μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης η Ελένη Πετρουλάκη. Η γνωστή γυμνάστρια αναφέρθηκε σε πολλά πράγματα ενώ δε δίστασε να μιλήσει για την εξωτερική της εμφάνιση, τη σχέση της με τη ζυγαριά αλλά και την εμμηνόπαυση.

Η Ελένη Πετρουλάκη μιλάει για την εμμηνόπαυση, για την επιλόχειο κατάθλιψη που ξεπέρασε μόνη της και για όλα όσα ένιωσε όταν η κόρη της έφυγε για σπουδές στο εξωτερικό

Συγκεκριμένα, η Ελένη Πετρουλάκη αποκάλυψε πως δεν έχει καμία σχέση με τη ζυγαριά της καθώς μετριέται με βάση ένα στενό τζιν που έχει στην κατοχή της. Η ίδια σημείωσε μεταξύ άλλων πως κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή και πως ο σκοπός είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας, κάτι που συμβουλεύει και τις κόρες της.

Όσον αφορά την εμμηνόπαυση, η Ελένη Πετρουλάκη τόνισε πως συνεχίζει να είναι ταμπού ενώ προέτρεψε της γυναίκες που μπαίνουν σε κλιμακτήριο να γυμνάζονται αλλά όχι πολύ.

Όταν η Ελένη Πετρουλάκη παντρεύτηκε τον Ίλια Ίβιτς, 24 χρόνια πριν | Το διαχρονικό νυφικό, τα λυτά μαλλιά και το "ήσυχο" μακιγιάζ

"Σημαντικό είναι να καταλάβουν ότι η κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή και αυτό που αισθανόμαστε σαν ελάττωμα, να το βελτιώσουμε και να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας, σε ό,τι ηλικία και να βρισκόμαστε."

"Δεν έχω καμία σχέση με τη ζυγαριά μου. Ο καλύτερος μετρητής είναι το πιο στενό μου τζιν. Όλοι έχουμε ανασφάλειες, αλλά το θέμα είναι να τις αντιληφθούμε και να "δουλέψουμε” πάνω σε αυτές."

"Είναι ταμπού ακόμα για πολλές γυναίκες το θέμα της εμμηνόπαυσης. Στην περίοδο της εμμηνόπαυσης μια γυναίκα αν δεν κάνει κάτι, 10 κιλά θα τα πάρει έτσι κι αλλιώς. Και ειδικά στην περιοχή της κοιλιάς. Πρέπει να απευθύνουμε σε ειδικό να μας φτιάξει το πλάνο διατροφής που μας ταιριάζει και παράλληλα χρειάζεται και ένα ειδικό πρόγραμμα άσκησης. Η γυναίκα όταν αρχίζει η κλιμακτήριος και μπαίνει στην εμμηνόπαυση, δε μπορεί να κάνει έντονη άσκηση. Μπορεί να κάνει σε καθημερινή βάση, το πολύ μισή ώρα με 40 λεπτά. Όχι παραπάνω.", είπε η Ελένη Πετρουλάκη.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ