Follow us

Shoe lover alert | Το καμαρίνι της Νάνσυς Ζαμπέτογλου είναι γεμάτο με ψηλοτάκουνα παπούτσια

Όπως όλοι ξέρουμε και όπως όλα δείχνουν, τα τακούνια είναι η μεγάλη αγάπη της δημοσιογράφου.

MissBloom TEAM
Νάνσυ Ζαμπέτογλου Instagram @olympiakrasagaki

Η αγάπη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου για τα ψηλοτάκουνα παπούτσια είναι κάτι που δε μπορεί να αμφισβητήσει κανείς. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής "Στούντιο 4" αγαπάει τα παπούτσια και λατρεύει τα τακούνια.

"Δεν ξέρω πόσο σ'αγαπώ..." | Η γλυκιά φωτογραφία της Νάνσυς Ζαμπέτογλου με τον γιο του Νάσου Γαλακτερού, Παύλο Γαλακτερό

Έτσι, δε μας κάνει καμία εντύπωση το γεγονός πως το καμαρίνι της είναι γεμάτο με ψηλοτάκουνα παπούτσια. Η ίδια, μοιράζεται κατά καιρούς φωτογραφίες από τα backstage της εκπομπής ενώ δεν έχει διστάσει να μας δείξει και το καμαρίνι της. Σε μερικές μάλιστα από αυτές τις φωτογραφίες, η μεγάλη αδυναμία της Νάνσυς Ζαμπέτογλου φαίνεται ξεκάθαρα. Συγκεκριμένα, στις παρακάτω φωτογραφίες, η δημοσιογράφος ποζάρει μπροστά από μία μεγάλη ραφιέρα η οποία μοιάζει να είναι ασφυκτικά γεμάτα με ψηλοτάκουνα -και όχι μόνο- παπούτσια.

Αξίζει μάλιστα να αναφερθεί, πως η ίδια δεν έχει κρύψει ποτέ αυτή της την αγάπη ενώ πρόσφατα δήλωσε πως γεννήθηκε φορώντας τακούνια.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου μόλις δημοσίευσε την πιο χαρούμενη φωτογραφία με τον Παύλο Γαλακτερό και τη μονάκριβη κόρη της, Σοφία Γαλακτερού

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ