Shoe lover alert | Το καμαρίνι της Νάνσυς Ζαμπέτογλου είναι γεμάτο με ψηλοτάκουνα παπούτσια

Όπως όλοι ξέρουμε και όπως όλα δείχνουν, τα τακούνια είναι η μεγάλη αγάπη της δημοσιογράφου.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η αγάπη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου για τα ψηλοτάκουνα παπούτσια είναι κάτι που δε μπορεί να αμφισβητήσει κανείς. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής "Στούντιο 4" αγαπάει τα παπούτσια και λατρεύει τα τακούνια.

"Δεν ξέρω πόσο σ'αγαπώ..." | Η γλυκιά φωτογραφία της Νάνσυς Ζαμπέτογλου με τον γιο του Νάσου Γαλακτερού, Παύλο Γαλακτερό

Έτσι, δε μας κάνει καμία εντύπωση το γεγονός πως το καμαρίνι της είναι γεμάτο με ψηλοτάκουνα παπούτσια. Η ίδια, μοιράζεται κατά καιρούς φωτογραφίες από τα backstage της εκπομπής ενώ δεν έχει διστάσει να μας δείξει και το καμαρίνι της. Σε μερικές μάλιστα από αυτές τις φωτογραφίες, η μεγάλη αδυναμία της Νάνσυς Ζαμπέτογλου φαίνεται ξεκάθαρα. Συγκεκριμένα, στις παρακάτω φωτογραφίες, η δημοσιογράφος ποζάρει μπροστά από μία μεγάλη ραφιέρα η οποία μοιάζει να είναι ασφυκτικά γεμάτα με ψηλοτάκουνα -και όχι μόνο- παπούτσια.

Αξίζει μάλιστα να αναφερθεί, πως η ίδια δεν έχει κρύψει ποτέ αυτή της την αγάπη ενώ πρόσφατα δήλωσε πως γεννήθηκε φορώντας τακούνια.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου μόλις δημοσίευσε την πιο χαρούμενη φωτογραφία με τον Παύλο Γαλακτερό και τη μονάκριβη κόρη της, Σοφία Γαλακτερού