Follow us

H Ρούλα Σταματοπούλου μιλάει για τις εξωσωματικές και την αποβολή που είχε | "Εκεί κατέρρευσα, δεν τα καταφέραμε..."

"Κάθε φορά όμως που αποτύγχανε, το ήθελα πιο πολύ μετά..."

MissBloom TEAM
Ρούλα Σταματοπούλου Instagram

Μία αποκλειστική και συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε η Ρούλα Σταματοπούλου στην εκπομπή "Μαμά-δες" και τη Τζένη Θεωνά. Η γνωστή make up artist μίλησε ανοιχτά για πολλά πράγματα ενώ δε δίστασε να αναφερθεί στις εξωσωματικές που έχει κάνει και την αποβολή που είχε.

"Ο Πικάσο μου..." | Η Ρούλα Σταματοπούλου μοιράζεται με τους followers της τις καλλιτεχνικές ανησυχίες του γιου της, Μιχαήλ - Άγγελου

Πιο συγκεκριμένα, η Ρούλα Σταματοπούλου αποκάλυψε πως οι εξωσωματικές την άγχωναν πάρα πολύ ενώ κάθε φορά που δεν πετύχαινε, πείσμωνε ακόμα περισσότερο. Η ίδια σημείωσε μεταξύ άλλων πως όταν απέβαλε, κατέρρευσε συναισθηματικά ενώ μέχρι σήμερα, δε μπορεί να περιγράψει με λόγια όσα ένιωσε τότε.

Ρούλα Σταματοπούλου | "Ο δρόμος για να κάνω παιδί δεν ήταν εύκολος, αν δεν τα κατάφερνα..."

"Φυσικά και με άγχωσε η εξωσωματική γιατί δεν είναι ότι πετυχαίνεις. Είχα και αποτυχίες, είχα και προσπάθειες. Αυτά όμως με πείσμωναν πάρα πολύ και με διέλυαν συγχρόνως. Κάθε φορά όμως που αποτύγχανε, το ήθελα πιο πολύ μετά. Μέχρι που, όταν είχα μείνει έγκυος και το έχασα στους δύο μήνες που είχα ακούσει και την καρδιά του, εκεί την άκουσα πάρα πολύ… Την άκουσα συναισθηματικά, εκεί κατέρρευσα, δεν ξέρω πως μου βγήκε και δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια. Ο γιατρός μου στεναχωρήθηκε και αυτός πάρα πολύ, δεν το περίμενε πως δεν τα καταφέραμε και τον ρώτησα "πότε θα ξαναμπώ στο επόμενο;” Τον ρωτούσα πότε και μέτραγα τις ημέρες.", είπε η Ρούλα Σταματοπούλου στη Τζένη Θεωνά.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ