Follow us

Ο Διονύσης Ατζαράκης απαντάει με τον καλύτερο τρόπο σε όσους αναρωτιούνται για τη θλίψη μας για τον Matthew Perry

Ο Matthew Perry έφυγε από τη ζωή και ο Διονύσης Ατζαράκης βάζει στη θέση τους όσους σχολιάζουν τη θλίψη του τηλεοπτικού κοινού

Διονύσης Ατζαράκης Instagram @dionysisatzarakis

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου οι fans της επιτυχημένης σειράς "Τα Φιλαράκια” βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια θλιβερή είδηση, καθώς είχε γίνει γνωστός ο θάνατος του Matthew Perry σε ηλικία 54 ετών.

Διαβάστε Επίσης

Ο χαμός του τηλεοπτικού "Chandler Bing” σκόρπισε τη θλίψη σε όλους του fans της σειράς, κάνοντας μάς να σκεφτούμε πόσες στιγμές έχουμε περάσει με την αγαπημένη μας εξάδα και πόσους καφέδες έχουμε πιει "μαζί τους” στον διάσημο καφέ "Central Perk”.

Ωστόσο υπήρξαν και αυτοί, οι οποίοι που θέλησαν να σχολιάσουν και να "μετρήσουν" πόσο θλιμμένοι ή όχι πρέπει να είμαστε με τον χαμό ενός διάσημου ηθοποιού, τον οποίο δεν έχουμε γνωρίσει ποτέ και ο ίδιος δεν ήξερε την ύπαρξη μας.

Διαβάστε Επίσης

Όμως το σημαντικό είναι ένα, εμείς ξέραμε τον Matthew Perry και αγαπήσαμε τον "Chandler Bing"!

Την καλύτερη απάντηση σε όσους σχολιάζουν τη θλίψη μας, έδωσε ο Διονύσης Ατζαράκης. Ο γνωστός κωμικός με ένα νέο βίντεο θέλησε να "τελειώσει” όσους προσπάθησαν να απαξιώσουν τον θάνατο του

"Γιατί με αυτή τη σειρά μεγαλώσαμε, περάσαμε μαζί σχολεία, πανεπιστήμια, χωρισμούς, απογοητεύσεις, απορρίψεις, χυλόπιτες κι άλλες απορρίψεις, αλλά τα "Φιλαράκια” ήταν πάντα εκεί. Παρηγοριά. Ήξερες το κάθε επεισόδιο, τα αστεία, πως τελειώνει αλλά ήθελες και πάλι να το βλέπεις, είχε ωραία χρώματα κι αυτές οι πολυθρόνες φαινόντουσαν πάρα πολύ αναπαυτικές” απάντησε στο "γιατί στεναχωριέστε”.

Και συμπλήρωσε για τα "Friends”: "Είναι mainstream για κάποιο λόγο... Έβγαλε 10 σεζόν, την είδαν δισεκατομμύρια άνθρωποι και είναι ίσως το πιο επιδραστικό sitcom όλων των εποχών. Ο Τσάντλερ είναι ίσως ο καλύτερος χαρακτήρας! Έχει τα πιο δυνατά αστεία, άγχη, ανασφάλειες με τις οποίες μπορείς να ταυτιστείς γιατί πολύ συχνά η ζωή είναι σκατά κι όλα αυτά οφείλονται στο γαμάτο delivery του Matthew Perry”.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ