Follow us

Συντετριμμένη η Jennifer Aniston με τον θάνατο του Matthew Perry

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Jennifer Aniston με τον θάνατο του Matthew Perry

Jennifer Aniston, Matthew Perry Splash News / Ideal Image

Ο Matthew Perry έφυγε από τη ζωή στις 29 Οκτωβρίου, σκορπίζοντας θλίψη σε όλο τον κόσμο και ειδικά στους fans της σειράς "Τα Φιλαράκια”. Όμως όπως έγινε γνωστό η συμπρωταγωνίστρια και καλή φίλη του, Jennifer Aniston είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Η ηθοποιός καλείται να διαχειριστεί ακόμη ένα πένθος, μιας και πριν από λίγους μήνες έφυγε από τη ζωή η πατέρας της, John Aniston.

Όπως αναφέρει πηγή στο "Page Six”: "Από τους υπόλοιπους πέντε, η Jen και η Courteney είναι οι πιο αναστατωμένες".

Να θυμίσουμε ότι η Courteney Cox στην πρώτη της εμφάνιση μετά τον χαμό του συμπρωταγωνιστή της έδειχνε μελαγχολική.

"Η Aniston όμως φαίνεται πως υποφέρει περισσότερο. Είναι η δεύτερη μεγάλη απώλεια σε λιγότερο από ένα χρόνο. Προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της και τώρα αυτό την έχει ρίξει τελείως. Παρά το γεγονός ότι κάνει ό,τι μπορεί για να "ανασυνταχθεί” ο θάνατος του Perry είναι τεράστιο πλήγμα" συμπλήρωσε η πηγή από το κοντινό περιβάλλον της.

Η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός είχε κληθεί το 2004 σε συνέντευξη της να απαντήσει σε ερώτηση τι θα γινόταν αν ο Matthew Perry πέθαινε, με την ίδια να χάνει τα λόγια της και να συγκινείται έντονα.

Διαβάστε Επίσης

Να θυμίσουμε ότι ο Matthew Perry δεν είχε κρύψει τον έρωτα του με την Jennifer Aniston. "Με συνεπήρε- πώς θα γινόταν διαφορετικά; -και μου άρεσε. Είχα την αίσθηση ότι κι εκείνη ένιωθε το ίδιο, ίσως να γινόταν κάτι" γράφει και προσθέτει πως "τότε πήρα δύο δουλειές σε μια μέρα –το ένα ήταν το Haywire, μια εκπομπή σαν το America’s Funniest Home Videos και το άλλο μια κωμωδία. Οπότε κάλεσα την Aniston και της είπα ότι το πρώτο άτομο που ήθελα να του το πω" είχε γράψει στην αυτοβιογραφία του.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ