Follow us

Μόνικα Μπελούτσι | Η νέα εμφάνιση της στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης με chic φθινοπωρινή καμπαρντίνα

Η Ιταλίδα σταρ βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα για το Κινηματογραφικό Φεστιβάλ

ΜΟΝΙΚΑ

Η Μόνικα Μπελούτσι βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη τα τελευταία 24ώρα για το Κινηματογραφικό Φεστιβάλ και οι εμφανίσεις της Ιταλίδας σταρ στη συμπρωτεύουσα κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Η πρώτη της εμφάνιση έγινε χθες, στην προβολή της ταινίας Μαρία Κάλλας: Επιστολές και αναμνήσεις των Τομ Βολφ και Γιάννη Δημολίτσα, που είναι βασισμένο στην παράσταση "Maria Callas: Letters and Memoirs".

Η 59 χρονη ηθοποιός διέσχισε τον κόκκινο διάδρομο που είχε στρωθεί έξω από το Ολύμπιον στην πλατεία Αριστοτέλους το βράδυ της Τετάρτης και τα φωτογραφικά φλας άστραφταν σε κάθε της βήμα. Διανυκτέρευσε σε κεντρικό πεντάστερο ξενοδοχείο στη Λεωφόρο Νίκης, σε σουίτα του τελευταίου ορόφου έχοντας θέα τον Θερμαϊκό και σήμερα, Πέμπτη 9 Νοεμβρίου εμφανίστηκε στην Αποθήκη 1 στο λιμάνι Θεσσαλονίκης για τη συνέντευξη Τύπου.

Η Μπελούτσι εμφανίστηκε με μία all time classic μαύρη καμπαρντίνα που συνδύασε με ψηλές σουέντ μπότες και μαύρα γυαλιά ηλίου. Ήταν για ακόμα μία φορά πανέμορφη και σαγηνευτική.

Η Ιταλίδα σταρ θα τιμηθεί από το 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης με τον "Χρυσό Αλέξανδρο" για τη συνολική προσφορά της στο σινεμά

Μόνικα Μπελούτσι | Η νέα εμφάνιση της στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης με chic φθινοπωρινή καμπαρντίνα
ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ
Μπελουτσι

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ