Follow us

Όλγα Κεφαλογιάννη | Η απογευματινή συνάντηση με τη Μόνικα Μπελούτσι

Η Ιταλίδα καλλονή τιμήθηκε με τον "Χρυσό Αλέξανδρο" για τη συνολική της προσφορά στον κινηματογράφο και έδωσε το παρών στην προβολή της ταινίας Μαρία Κάλλας: Επιστολές

MissBloom TEAM
κεφαλογιαννη

Η Μόνικα Μπελούτσι είναι η επίτιμη καλεσμένη του Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και τα τελευταία 24ώρα βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα.

Η Ιταλίδα καλλονή τιμήθηκε με τον "Χρυσό Αλέξανδρο" για τη συνολική της προσφορά στον κινηματογράφο και έδωσε το παρών στην προβολή της ταινίας Μαρία Κάλλας: Επιστολές και αναμνήσεις των Τομ Βολφ και Γιάννη Δημολίτσα, που είναι βασισμένο στην παράσταση "Maria Callas: Letters and Memoirs".

Το απόγευμα της Πέμπτης, συναντήθηκε με την υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη όπου είχαν μία ενδιαφέρουσα συζήτηση. Η Όλγα Κεφαλογιάννη μοιράστηκε φωτογραφίες από τη συνάντησή τους.

"Συναντηθήκαμε το απόγευμα της Πέμπτης με την Μόνικα Μπελούτσι, η οποία βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη προσκεκλημένη του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου, με αφορμή την ταινία της για την Μαρία Κάλλας. Παράλληλα, τιμήθηκε από το Φεστιβάλ με τον "Χρυσό Αλέξανδρο" για την συνολική προσφορά της στον κινηματογράφο. Με την σπουδαία Ιταλίδα ηθοποιό συζητήσαμε όχι μόνο για την ταινία αλλά και για τον θεσμό του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, για το οποίο συμφωνήσαμε ότι κάνει εξαιρετική δουλειά με εξωστρέφεια και ποιότητα αποτελώντας ένα σημαντικό όπλο στην εικόνα της πόλης και στην πολιτιστική της ταυτότητα. Η Μόνικα Μπελούτσι επανέλαβε ότι αγαπά ιδιαίτερα την Ελλάδα και ότι την επισκέπτεται συχνά. Την προσκάλεσα να επισκεφθεί και πάλι τη χώρα μας και να της δείξω τις κρυμμένες ομορφιές της Ελλάδας", έγραψε στο μήνυμά της.

Όλγα Κεφαλογιάννη | Η απογευματινή συνάντηση με τη Μόνικα Μπελούτσι

Το ίδιο βράδυ, η Όλγα Κεφαλογιάννη μαζί με τον σύζυγό της, Μίνωα Μάτσα, έδωσαν το παρών στη λαμπερή απονομή του Χρυσού Αλέξανδρου στην Ιταλίδα σταρ, που πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Ολύμπιον.

ΟΛΓΑ
ΜΟΝΙΚΑ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ