Follow us

Σπάνια δημόσια εμφάνιση για τη Λίνα Πρίντζου και τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο στο θέατρο

Σε κινηματογραφική πρεμιέρα βρέθηκαν η Λίνα Πρίντζου και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Λίνα Πρίντζου NDP

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η Λίνα Πρίντζου είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και φέτος συμπλήρωσαν εννέα χρόνια γάμου.

Διαβάστε Επίσης

Οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατούν τη σχέση τους σε χαμηλούς τόνους, ωστόσο δημοσιεύουν κάποιες προσωπικές τους στιγμές,

Το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκαν μαζί στο Παλλάς για την επίσημη πρεμιέρα της "Φόνισσας”. Η Λίνα Πρίντζου επέλεξε να φορέσει ένα total black look για την εμφάνισή της με αρκετά έντονο μακιγιάζ.

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και  Λίνα Πρίντζου

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είχε μιλήσει στο "Στούντιο 4” για την γνωριμία τους, λέγοντας: "Δούλευε στην τράπεζα και κάποια στιγμή που ήμουν πελάτης μου είπαν να πάω στον πρώτο όροφο και εκεί γνωριζόμαστε και γίνονται όλα με έναν τρόπο…Μαθαίνεις σιγά σιγά για τον άλλον για τη ζωή του. Ειπώθηκε να πάμε ένα ταξίδι μαζί, δεν έγινε αμέσως αλλά ήταν σαν να είπαμε "Θες να ζήσουμε για πάντα μαζί;". Για να βρίσκω μία δικαιολογία να πάω, ρωτούσα για μετοχές. Η γιαγιά της μου είπε "Πήγα στην τράπεζα για κατάθεση και έφυγα με ανάληψη". Η Λίνα είναι συλλεκτικό κομμάτι. Είναι ένα πλάσμα που είναι βουτηγμένη μέσα στην καλοσύνη, στην αγνή αγάπη για τους ανθρώπους, δεν αντέχει να βλέπει κάτι άσχημο και είναι χαμογελαστή πάντα. Αυτό που έχουμε και μας κρατάει τόσα χρόνια είναι ότι ξεχνιόμαστε μαζί".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ