Follow us

Η Ελένη Φουρέιρα σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο με τον Μποτία jr

Σε χριστουγεννιάτικο mood έχει μπει η Ελένη Φουρέιρα

Ελένη Φουρέιρα Instagram

Τα Χριστούγεννα όλο και κοντεύουν και έτσι και η Ελένη Φουρέιρα μπαίνει σιγά σιγά στο κλίμα των εορτών και φυσικά σε αυτό βάζει και τον δέκα μηνών γιο της με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Διαβάστε Επίσης

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια μοιράστηκε ένα βίντεο με τον γιο της, όπου του έχει φορέσει χριστουγεννιάτικες κάλτσες και εκείνος δε σταματά να χορεύει σε γιορτινούς ρυθμούς.

Ελένη Φουρέιρα γιος

Η Ελένη Φουρέιρα μοιράζεται αρκετά στιγμιότυπα με τον μικρούλη της και έτσι πολλές φορές μάς δείχνει την καθημερινότητα τους. Έτσι και πρόσφατα όταν δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία ο μικρός φοράει ένα λευκό μπλουζάκι, το οποίο γράφει πάνω τον στίχο-σλόγκαν από το τραγούδι της Αεράκι.

Ελένη Φουρέιρα γιος

Για τη μητρότητα, η Ελένη Φουρέιρα είχε πει: "Ποτέ δεν έδειχνα στα social media την προσωπική μου ζωή, δεν είναι ότι το έκανα τώρα που έγινα μαμά. Εγώ έχω να κοιμηθώ 9 μήνες και είναι αλήθεια, αλλά δεν θέλω να το πάω εκεί ακόμα. Προσπαθώντας εγώ 2 χρόνια να κάνω παιδί, συνέχεια άκουγα "πότε θα κάνεις παιδί;”. Εγώ το ήθελα ούτως ή άλλως. Δεν ήθελα να το πω. Ένιωθα περίεργα που καμιά φορά έπρεπε να λέω ότι προσπαθώ, γιατί μετά μπαίνεις σε μια διαδικασία και φορτώνεσαι ένα άγχος. Μετά αυτή ή αυτός φεύγοντας να λέει "την καημένη” και δεν υπάρχει χειρότερο από αυτό. Εγώ πάντα ήθελα να κάνω παιδιά και για αυτό και το έκανα, ήταν συνειδητή απόφαση, αλλά το μεγάλο πρόβλημα σε αυτό είναι η ηλικία και ο χρόνος που περνάει. Μας έχουν βάλει σε μια διαδικασία που όταν περνάμε τα 30, σκεφτόμαστε πως περνάνε τα χρόνια και θέλω να κάνω παιδί”.

"Στα 40 δεν θα είμαι μεγάλη; Το σκεφτόμουν πάρα πολλά χρόνια και πολλές φορές. Έσκιζα στη δουλειά μου, πήγαινα σπίτι μου και έλεγα "όπα είναι 33, οπ είσαι 34, θα πας 40, δεν θα κάνεις παιδί;”. Όταν έκανα το παιδί μου σαν να μην άλλαξε τίποτα μέσα σε όλο αυτό και σαν να άλλαξαν όλα. Μία ανακούφιση ότι έκανα παιδί! Μια ανάγκη για να μην περάσουν τα χρόνια, που είναι λάθος πάλι. Δεν ξέρω τι είναι το σωστό… Είναι το άγχος ότι περνάνε τα χρόνια" είχε πει χαρακτηρτιστικά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ