Follow us

Η Lisa Kudrow αποχαιρετάει τον Matthew Perry: "Σ' ευχαριστώ για τα καλύτερα 10 χρόνια που μπορεί να έχει κάποιος"

Και η Lisa Kudrow αποχαιρετάει τον Matthew Perry με μια τρυφερή ανάρτηση

Lisa Kudrow Matthew Perry Twitter

Η Lisa Kudrow ήταν η τελευταία από τα "Φιλαράκια” που αποχαιρέτησε τον αγαπημένο Matthew Perry με μια άκρως τρυφερή ανάρτηση στο Instagram.

Διαβάστε Επίσης

Να θυμίσουμε ότι ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή στις 29 Οκτωβρίου μέσα στο τζακούζι του, με την ακριβή αιτία του θανάτου του να μην έχει γίνει γνωστή.

Διαβάστε Επίσης

Η "Φοίβη” δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία και έγραψε: "Στο "Πυροβόλησε τον πιλότο", τα "Φιλαράκια" και αμέσως μετά, βρεθήκαμε στο Upfronts του NBC. Μετά... Μας πρότεινες να παίξουμε πόκερ και το έκανες τόσο διασκεδαστικό, ενώ αρχικά δεθήκαμε. Σ' ευχαριστώ γι' αυτό. Σε ευχαριστώ που με έκανες να γελάσω τόσο πολύ με κάτι που είπες, που οι μύες μου πονούσαν και τα δάκρυα έτρεχαν στο πρόσωπό μου κάθε μέρα. Σ' ευχαριστώ για την ανοιχτή καρδιά σου σε μια σχέση με έξι τρόπους που απαιτούσε συμβιβασμούς. Και πολλές "συζητήσεις". Σ' ευχαριστώ που εμφανιζόσουν στη δουλειά, όταν δεν ήσουν καλά και μετά, ήσουν εντελώς λαμπρός. Σ' ευχαριστώ για τα καλύτερα 10 χρόνια που μπορεί να έχει κάποιος. Σε ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκες. Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έμαθα για την ευγνωμοσύνη και την αγάπη μέσα από τη γνωριμία μου μαζί σου. Σε ευχαριστώ για τον χρόνο που πέρασα μαζί σου, Matthew".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ