Follow us

Matthew Perry | Matt LeBlanc και Courteney Cox αποχαιρετούν το "Φιλαράκι" τους

Ο Matt LeBlanc και η Courteney Cox στην πρώτη τους ανάρτησή μετά τον χαμό του Matthew Perry

MissBloom TEAM
friends Instagram @friends

Η είδηση του θανάτου του Matthew Perry στις 29 Οκτωβρίου συγκλόνισε όλο τον κόσμο, είτε αυτοί ήταν fan των "Friends”, είτε όχι.

Διαβάστε Επίσης

Ωστόσο, την Τρίτη 14 Νοεμβρίου έκαναν την πρώτη τους ανάρτησή δύο από τα "Φιλαράκια”, ο Matt LeBlanc και η Courteney Cox.

Διαβάστε Επίσης

Ο "Joey” έκανε μια ανάρτησή με πολλές φωτογραφίες τους και έγραψε στο συνοδευτικό μήνυμα: "Matthew, Λέω αντίο με βαριά καρδιά. Οι στιγμές που περάσαμε μαζί είναι ειλικρινά ανάμεσα στις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου. Ήταν τιμή μου να μοιραστώ τη σκηνή μαζί σου και να σε θεωρώ φίλο μου. Πάντα θα χαμογελάω όταν θα σε σκέφτομαι και ποτέ δεν θα σε ξεχάσω. Ποτέ. Άνοιξε τα φτερά και πέταξε αδερφέ, είσαι επιτέλους ελεύθερος. Πολλή αγάπη. Και υποθέτω ότι κρατάς τα 20 δολάρια που μου χρωστάς".

Η "Monica” με τη σειρά της δημοσίευσε ένα βίντεο από τη σκηνή όπου ο Chandler και η Monixa κοιμήθηκαν για πρώτη φορά μαζί και έτσι ξεκίνησε η σχέση τους.

"Είμαι τόσο ευγνώμων για κάθε στιγμή μαζί σου Matty και μου λείπεις κάθε μέρα. Όταν δουλεύεις με κάποιον τόσο στενά όσο εγώ με τον Matthew, υπάρχουν χιλιάδες στιγμές που εύχομαι να μπορούσα να μοιραστώ. Προς το παρόν, εδώ είναι μία από τις αγαπημένες μου. Για να δώσουμε μία μικρή ιστορία, ο Τσάντλερ και η Μόνικα υποτίθεται ότι θα είχαν μία περιπέτεια μίας βραδιάς στο Λονδίνο. Αλλά εξαιτίας της αντίδρασης του κοινού, έγινε η αρχή της ιστορίας αγάπης τους. Σε αυτή την σκηνή, πριν αρχίσουμε να γυρίζουμε, μου ψιθύρισε μία αστεία ατάκα για να πω. Έκανε συχνά τέτοια πράγματα. Ήταν αστείος και ευγενικός" έγραψε η Courteney Cox.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ