Follow us

Γιώργος Καπουτζίδης | Μας ανοίγει το υπνοδωμάτιο του σπιτιού του στην Αίγινα

Στο πετρόκτιστο σπίτι που έχει ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα, ο Γιώργος Καπουτζίδης περνάει το μεγαλύτερο μέρος του έτους και επιστρέφει στην Αθήνα μόνο όταν τον αναγκάζουν οι υποχρεώσεις του.

ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ

Σε εκπομπή που είχε γίνει αφιερωμένη στην Αίγινα, ο Γιώργος Καπουτζίδης είχε πει ότι πλέον αισθάνεται το νησί του Αργοσαρωνικού πρωτίστως ως τον τόπο του και έπειτα τις Σέρρες από όπου κατάγεται. Στο πετρόκτιστο σπίτι που έχει ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα, ο Γιώργος Καπουτζίδης περνάει το μεγαλύτερο μέρος του έτους και επιστρέφει στην Αθήνα μόνο όταν τον αναγκάζουν οι υποχρεώσεις του.

Ο ταλαντούχος δημιουργός απολαμβάνει τους δικούς του ρυθμούς στο νησί ενώ το σπίτι του είναι ανοιχτό για τα αδέσποτα γατάκια που ταΐζει και φιλοξενεί. Κάποιες γατούλες μάλιστα ανεβαίνουν και στο κρεβάτι του. Ο Γιώργος Καπουτζίδης με χιούμορ τόνισε ότι εκτιμά το γεγονός ότι του έχουν αφήσει χώρο, αναρτώντας μία φωτογραφία που τις δείχνει να ξαπλώνουν. Έτσι είχαμε την ευκαιρία να δούμε μία φωτογραφία από το μίνιμαλ υπνοδωμάτιο του.

Γιώργος Καπουτζίδης | Μας ανοίγει το υπνοδωμάτιο του σπιτιού του στην Αίγινα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ