Follow us

Τζένη Μπαλατσινού | Με νέο hair look και no make up μακιγιάζ στον Πειραιά - Στο πλευρό του Βασίλη Κικίλια

Η εμφάνιση του λαμπερού σε μία συγκινητική εκδήλωση στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά

ΚΙΚΙΛΙΑΣ

H Τζένη Μπαλατσινού είναι μία γυναίκα με καλή αίσθηση του γούστου και γνωρίζει πώς να ντύνεται κατάλληλα για κάθε περίσταση και να είναι πάντα κομψή. Τα τελευταία χρόνια έχει υιοθετήσει το κοντό καρέ στα μαλλιά της και το ελαφρύ μακιγιάζ. Πριν λίγες ημέρες μαζί με τον σύζυγό της και υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια έδωσαν το παρών στην εκδήλωση "Το Όραμα του Εθελοντισμού" του Humanity Greece προς τιμήν των εθελοντών στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά"

Υπό την σκηνοθεσία του κορυφαίου σκηνοθέτη και χορογράφου, Φωκά Ευαγγελινού η προσφορά των εθελοντών έλαβε θεατρικές διαστάσεις δημιουργώντας ένα ταξίδι στον χρόνο με βιώματα και μαρτυρίες από ανθρώπους όλων των περιοχών που έχουν πληγεί από το 2021 έως και σήμερα.

Η Τζένη Μπαλατσινού ήταν ιδιαίτερα κομψή φορώντας μία ριγέ μάξι φούστα που συνδύασε με σουέντ λαδί ψηλές μπότες και ένα λευκό τοπ με ψηλό λαιμό. Από πάνω φόρεσε μία χακί καμπαρντίνα. Υιοθέτησε το no make up μακιγιάζ τονίζοντας διακριτικά τα όμορφα χαρακτηριστικά της. Όσο για τα μαλλιά της, ήταν σε πιο κοντό μήκος και το νέο hair look της πήγαινε πολύ.

Η Τζένη Μπαλατσινού, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Βασίλης Κικίλιας

Τζένη Μπαλατσινού | Με νέο hair look και no make up μακιγιάζ στον Πειραιά - Στο πλευρό του Βασίλη Κικίλια
ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ