Follow us

Δανάη Μιχαλάκη & Γιώργος Παπαγεωργίου | Η τρυφερή εικόνα για τα πρώτα Χριστούγεννα με την κόρη τους

Το ζευγάρι θα γιορτάσει τα πρώτα Χριστούγεννα μετά την απόκτηση της κορούλας τους που χθες, Πέμπτη 21 Δεκεβρίου, συμπλήρωσε τον πρώτο μήνα ζωής.

MIXALAKI

Τα φετινά Χριστούγεννα είναι ξεχωριστά για τη Δανάη Μιχαλάκη και τον Γιώργο Παπαγεωργίου. Το ζευγάρι θα γιορτάσει τα πρώτα Χριστούγεννα μετά την απόκτηση της κορούλας τους που χθες, Πέμπτη 21 Δεκεβρίου, συμπλήρωσε τον πρώτο μήνα ζωής. Η μικρούλα ήρθε στον κόσμο ανήμερα της γιορτής της Παναγίας στις 21 Νοεμβρίου, γεγονός που σχολίασε η γιαγιά της, Φιλαρέτη Κομνηνού στη συνέντευξη που παραχώρησε.

"Η μικρούλα μας ήρθε για να φέρει φως στις ζωές όλων μας, τόσο των γονιών της όσο και όλων εμάς που βρισκόμαστε γύρω γύρω. Περίμενε να τελειώσει η γιαγιά την επίσημη πρεμιέρα της (γέλια) και γεννήθηκε ξημερώματα των Εισοδίων της Παναγίας. Είναι ένα ευλογημένο παιδί!", δήλωσε στο Madame Figaro η ταλαντούχα ηθοποιός.

H Δανάη Μιχαλάκη μοιράστηκε μία όμορφη εικόνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ένα ιδιαίτερο στολίδι που είναι στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού της και γράφει: "Τα πρώτα μου Χριστούγεννα".

Δανάη Μιχαλάκη & Γιώργος Παπαγεωργίου | Η τρυφερή εικόνα για τα πρώτα Χριστούγεννα με την κόρη τους

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ