Follow us

Δανάη Μιχαλάκη | Ευχαριστεί το 2023 και φωτογραφίζει την κόρη της

ΜΙΧΑΛΑΚΗ

Τo 2023 ήταν χωρίς αμφιβολία μία ξεχωριστή χρονιά για τη Δανάη Μιχαλάκη και τον Γιώργο Παπαγεωργίου καθώς στις 21 Νοεμβρίου έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Η αγαπημένη ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά της ΕΡΤ "Η Παραλία" έφερε στον κόσμο την κόρη της και με αφορμή την έλευση του νέου έτους, αισθάνθηκε ότι θέλει να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για τη χρονιά που έφυγε και το δώρο που της έφερε.

Ανάρτησε μία υπέροχη φωτογραφία που φαίνονται τα πατουσάκια της 1 ενός μηνός κόρης της, δίπλα στο δέντρο, γράφοντας: "Σε ευχαριστούμε 2023. Θα σε θυμόμαστε για πάντα. Κάθε φορά που θα ρωτάνε την κόρη μας πότε γεννήθηκε, σε κάθε εισιτήριο που θα κλείνει όταν μεγαλώσει, στην πρώτη της ταυτότητα, κάθε φορά που θα έχει γενέθλια.
Το 2023 φυσικά δεν ήταν ένα ήσυχο έτος για τον κόσμο.
Έφερε όμως και χαρές.
Σε εμάς την μεγαλύτερη.

Καλή χρονιά!!
(Τα πατούσια της μικρής να είναι το καλύτερο ποδαρικό".

Η μικρή ήρθε στον κόσμο ανήμερα της γιορτής της Παναγίας στις 21 Νοεμβρίου, γεγονός που σχολίασε η γιαγιά της, Φιλαρέτη Κομνηνού στη συνέντευξη που παραχώρησε.

"Η μικρούλα μας ήρθε για να φέρει φως στις ζωές όλων μας, τόσο των γονιών της όσο και όλων εμάς που βρισκόμαστε γύρω γύρω. Περίμενε να τελειώσει η γιαγιά την επίσημη πρεμιέρα της (γέλια) και γεννήθηκε ξημερώματα των Εισοδίων της Παναγίας. Είναι ένα ευλογημένο παιδί!", δήλωσε στο Madame Figaro η ταλαντούχα ηθοποιός.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ