Follow us

Η Κατερίνα Στικούδη είναι αλλεργική στον καθωσπρεπισμό

Παρορμητική, αεικίνητη και δραστήρια, σταράτη, με αγάπη στη μουσική και στην οικογένειά της, με ξεκάθαρους στόχους, χαμογελά περιπαικτικά κάθε φορά που κάποιος την αμφισβητεί!

ΣΤΙΚΟΥΔΗ

Ανέκαθεν τη συμπαθούσα και μου έβγαζε κάτι θετικό. Παρορμητική, αεικίνητη και δραστήρια, σταράτη, με αγάπη στη μουσική και με ξεκάθαρους στόχους, χαμογελούσε περιπαικτικά κάθε φορά που κάποιος αμφισβητούσε την καλλιτεχνική της ιδιότητα ή το ταλέντο της στο τραγούδι. Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια θα μου πεις. Μία πρώην εστεμμένη, καλλονή, σέξι με ιδανικές αναλογίες να κάνει εντατικά μαθήματα στο πιάνο, φωνητικής και να διαβάζει παρτιτούρα; Στερεότυπο πρώτο.

Η απάντηση της ήρθε κάποια χρόνια αργότερα, όταν σε ένα live του Your Face Sounds Familiar μεταμορφώθηκε σε Δήμητρα Γαλάνη και καταχειροκροτήθηκε με την ερμηνεία της.

Σημαντικός σταθμός στην πορεία της ήταν όταν άνοιξε τη συναυλία της Αγκιλέρα στη Μάλτα. Εκεί μπροστά σε χιλιάδες θεατές ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της. Δύο χρόνια πριν είχε φέρει στον κόσμο τον πρώτο γιο της, τον Βύρωνα. O γιος της ήταν λίγων ημερών όταν γύρισε στο πλατό του J2US. "Πολύ γρήγορα", έσπευσαν να την κατακρίνουν τότε. Στερεότυπο δεύτερο.

Τότε που λες, είχε επιστρέψει στη σκηνή φορώντας ένα σούπερ μίνι φόρεμα που άφηνε σε κοινή θέα τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς της. Έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης αμέσως. Συνέχιζε να είναι σούπερ σέξι. Δεν έκανε μελιστάλαχτες δηλώσεις, ούτε έλεγε με κάθε ευκαιρία πόσο της έλειπε ο γιος της. Σα να μη γέννησε! Δεν έμοιαζε με νέα μαμά, έλεγαν τότε. Στερεότυπο νούμερο τρία. Λες και αν γεννήσεις πρέπει να συμπεριφέρεσαι σα "νέα μανούλα" με ό,τι συνεπάγεται αυτό στο κεφάλι του καθενός.

"Δεν έχεις τύψεις που αφήνεις το μωρό στο σπίτι;", τη ρώτησε με μία δημοσιογράφος. Στερεότυπο νούμερο τέσσερα. Η Κατερίνα τη ρώτησε αν θα έκανε την ίδια ερώτηση σε έναν μπαμπά και έπειτα της είπε πώς ό,τι κάνει, το κάνει για τον γιο της, για να είναι περήφανος για εκείνη.

Η Κατερίνα Στικούδη είναι αλλεργική στον καθωσπρεπισμό

Ξανά έγκυος λοιπόν η Κατερίνα που σχεδόν σε κάθε της εμφάνιση έχει ακάλυπτη τη φουσκωμένη κοιλιά της, καθώς είναι υπερήφανη για το θαύμα που συντελείται μέσα της. Προφανώς δεν της αρέσουν τα ρούχα της εγκυμοσύνης (πονεμένη ιστορία) που με το που τα φορέσεις ξεχνάς ότι είσαι γυναίκα. Ξαφνικά πρέπει να χάσεις το γούστο σου και να περιοριστείς σε υποτυπώδη basic κομμάτια που είναι εκτός τόπου και χρόνου. "Πουλάει την εγκυμοσύνη της", θα πουν οι κακεντρεχείς. Στερεότυπο νούμερο 5.

Το άλλο; Που βάζει τον άνδρα της, Βαγγέλη Σερίφη να της ανοίγει φύλλο; "Του έχει φορέσει την ποδιά", σχολιάζει ο κάθε πικραμένος. Ή που πέταξε τη βέρα της μία ημέρα από το γάμο της; Την είχε ρωτήσει και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με την Κατερίνα να του απαντά: "Είναι το κόσμημα μας. Άσε με να στο αναλύσω. Την φοράμε μόνο όταν βάζουμε τα καλά μας, εκείνος το κοστούμι του και εγώ βάζω κάτι να πάμε κάπου ωραία και βάζουμε το κόσμημα μας".

Όχι, η Κατερίνα Στικούδη δεν αισθάνεται ότι κάνει κάτι το επαναστατικό. Απλά είναι αλλεργική στον καθωσπρεπισμό. Δεν μπορεί να καταπιεί, σεξιστικά, προσβλητικά και μικροαστικά σχόλια και σίγουρα δεν είναι πρόθυμη να μαζέψει το σμιλεμένο σώμα της για να χωρέσει στα κουτάκια, αναπαράγοντας στερεότυπα που δεν την εκφράζουν όπως και εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Κeep going girl!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ