Follow us

Τόλης Βοσκόπουλος - Μαρινέλλα | Το σπάνιο βίντεο από την εποχή που ήταν παντρεμένοι

ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ

Ο Τόλης μόλις είχε βγει από τον επώδυνο χωρισμό του από τη Ζωή Λάσκαρη και ήταν απαρηγόρητος. Η Μαρινέλλα ήταν φρεσκοχωρισμένη με τον Φρέντυ Σερπιέρη με τον οποίο είχαν αποκτήσει την κόρη τους, Τζωρτζίνα.

Μία τρυφερή κουβέντα της Μαρινέλλας προς τον Τόλη, του έβαλε στο μυαλό τη σκέψη ότι αυτή τη γυναίκα έπρεπε να την παντρευτεί. Έτσι και έγινε. Οι δύο θρύλοι του ελληνικού τραγουδιού παντρεύτηκαν τον Νοέμβριο του 1973 στο διαμέρισμα της Μαρινέλλας στην οδό Αστυδάμαντος στο Παγκράτι, με την ερμηνεύτρια αντί για νυφικό να φοράει τζιν παντελόνι.

"Στον δεύτερο γάμο μου, με τον Βοσκόπουλο, είχαμε μόνον έξι καλεσμένους, κι εμείς, το ζευγάρι, φορέσαμε μπλου τζιν! Εγώ ένα γιλέκο και φούστα μακριά και ο Τόλης τζιν παντελόνι. Παντρευτήκαμε στο σπίτι μου στο Παγκράτι και ήμασταν: ο παπάς φυσικά, που ήρθε εκεί, οι κουμπάροι -μας πάντρεψε ο Γιώργος Κατσαρός με τη γυναίκα του-, ήταν ο Φρέντυ Γερμανός με την κοπέλα του και η Λένα η Παμέλα -που είχε τη ''Νεράιδα''- μαζί με τον άντρα της", είχε δηλώσει η Μαρινέλλα σε παλαιότερη συνέντευξή της για τον γάμο της με τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Η Μαρινέλλα και ο Τόλης Βοσκόπουλος έζησαν μαζί 8 χρόνια. Ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε μεγάλη αδυναμία στην κόρη της, Τζωρτζίνα και έζησαν μαζί σαν οικογένεια.

Ένα σπάνιο βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας από την εποχή που ο Τόλης και η Μαρινέλλα ήταν παντρεμένοι. Σε αυτό ερμηνεύουν μαζί το ντουέτο "Σ' αγαπώ" και ο έρωτάς τους είναι έκδηλος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ