Follow us

Η Παναγιώτα Βλαντή σε νέα βραδινή εμφάνιση με τον σύζυγό της, Γιάννη Βλάχο

Σε επίσημη πρεμιέρα είδαμε την Παναγιώτα Βλαντή με τον σύζυγό της

MissBloom TEAM
Παναγιώτα Βλαντή

Μία νέα δημόσια εμφάνισή έκαναν η Παναγιώτα Βλαντή με τον σύζυγό της, Γιάννη Βλάχο πριν από μερικές ημέρες, καθώς οι δυο τους βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Ο Πατέρας” στο Σύγχρονο Θέατρο.

Διαβάστε Επίσης

Οι δυο τους κάνουν αρκετά σπάνια εμφανίσεις και σχεδόν πάντα τους βλέπουμε μαζί στο θέατρο, μιας και ο Γιάννης Βλάχος στηρίζει τη σύζυγό του τόσο στις παραστάσεις που η ίδια πρωταγωνιστεί, όσο και στις εξόδους τους.

Παναγιώτα Βλαντή Γιάννης Βλάχος

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούνιο του 2021 στην Ύδρα χωρίς να το ξέρουν πολλοί και έτσι το απόλαυσαν και περισσότερο, όπως εξομολογήθηκε η ηθοποιός αργότερα.

Σε παλαιότερη συνέντευξη της, η Παναγιώτα Βλαντή είπε: "Ήταν να παντρευτούμε το 2020, αλλά παντρευτήκαμε το 2021, λόγω κορονοϊού. Ήθελα να το μοιραστώ, αλλά μετά τον γάμο. Ήθελα να τον κάνω πολύ κλειστό, εγώ, εκείνος και λίγοι άνθρωποι. Μου άρεσε η συμβίωση, αλλά δεν είχα στο μυαλό μου τον γάμο. Για να το αποφάσισα, μάλλον αυτός ο άνθρωπος είχε κάτι που με έκανε να το θέλω πολύ. Η τελετή ήταν όπως την ήθελα. Σε ένα ξωκλήσι, με τον Γιάννη δίπλα μου και έβλεπα τη θάλασσα. Το αστείο είναι ότι δεν πήρα τις λαμπάδες από την Αθήνα κι έγινε ένας πανικός".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ