H προφορά της Sofia Vergara δεν είναι τέλεια. Πρέπει να τη χλευάσουμε γι' αυτό;

Το viral περιστατικό που μας θύμισε ότι τελικά το ανθρώπινο είδος πάσχει από έλλειψη ενσυναίσθησης.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Βουτιά στο χρονοντούλαπο του οπισθοδρομισμού και της αγενούς συμπεριφοράς έκαναν όσοι παρακολούθησαν πρόσφατα την τηλεοπτική συνέντευξη της διάσημης ηθοποιού, Sofia Vergara, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της ισπανικής εκπομπής "El Hormiguero" στο πλαίσιο προώθησης της νέας σειράς, "Griselda", στην οποία πρωταγωνιστεί.

Η 51χρονη Κολομβιανή ως γνωστόν, έγινε παγκοσμίως διάσημη μέσα από τον ρόλο της "Gloria" στη σειρά "Modern Family" η οποία σημείωσε τεράστια επιτυχία και πλέον θεωρείται κλασική. Στη σειρά υποδύθηκε λίγο πολπύ τον εαυτό της, δηλαδή μία σέξι Κολομβιανή η οποία έχει παντρευτεί έναν τυπικό, και κατά πολύ μεγαλύτερό της, Αμερικανό.

Jennifer Aniston | Μίλησε ελληνικά στο κόκκινο χαλί των Critics Choice Awards

Όπως ήταν φυσικό, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Vergara ρωτήθηκε για τη σειρά που την έκανε διάσημη, με την ηθοποιό να ξεκινάει με προθυμία την απάντησή της. "Πώς λες Modern Family;", τη διακόπτει ο παρουσιαστής, Pablo Motos, σε μία προσπάθεια να αστειευτεί με την προφορά της στα αγγλικά. "Το λέω λάθος; Ω, επειδή εσύ μιλάς καλύτερα αγγλικά από εμένα;" απάντησε εκνευρισμένη η Vergara. "Πόσες υποψηφιότητες για Emmy έχεις στις Ηνωμένες Πολιτείες; Πόσες φορές σε έχουν προτείνει στις Χρυσές Σφαίρες;", συνέχισε η ηθοποιός με τον παρουσιαστή να έρχεται σε αμηχανία.

Το viral αυτό περιστατικό μας υπενθύμισε ότι όσο και αν προσπαθούμε, πάντα θα υπάρχουν εκείνοι οι λίγοι - ευτυχώς- που θα αδιαφορούν για το αν θα προσβάλουν τον συνομιλητή της ή θα τον φέρουν σε δύσκολη θέση μόνο και μόνο για να φανούν εκείνοι έξυπνοι. Είναι όπως στο σχολείο που το παιδί με τα παραπάνω κιλά, το πιο μικροκαμωμένο ή αυτό που φορούσε γυαλάκια, δεχόταν πειράγματα και μπούλινγκ. Πιστεύαμε ότι είχαμε ξεπεράσει την αδιακρισία και βαναυσότητα των περασμένων δεκαετιών αλλά φαίνεται ότι σε μερικούς λείπει αρκετά.