Follow us

Η Μαίρη Συνατσάκη φωτογραφίζει την κόρη της με τον γάτο τους στα πιο απολαυστικά στιγμιότυπα

"H καλύτερη φωτογραφία της Ολίβιας μέχρι σήμερα".

MissBloom TEAM
Μαίρη Συνατσάκη @mairiboo

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία αποφάσισε να διηγηθεί η Μαίρη Συνατσάκη μέσω του Instagram της, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστές την κόρη και... τον γάτο της, Τίμο. Και όπως πάντα, το έκανε με τον πιο ευρηματικό τρόπο.

Η Mairiboo, που φροντίζει να περνάει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί με τη μικρή της και να μην την αποχωρίζεται ούτε όταν πάει για δουλειά, απαθανάτισε την Ολίβια στο πιο τρυφερό στιγμιότυπο. Και όχι μόνο σε ένα, αλλά σε 9 διαφορετικά clicks, που δείχνουν την εξέλιξη της ιστορίας.

Η Μαίρη Συνατσάκη έκανε το σαλόνι της ... παιδότοπο | Η ανάρτησή για τη μικρή Ολίβια

Πιο συγκεκριμένα, η κόρη της θέλησε να παίξει με τον Τίμο (σ.σ. τον γάτο), οπότε άρχισε να τον χαιδεύει ενώ αυτός κοιμόταν στο σπιτάκι του. Όπως φαίνεται ωστόσο και από τις φωτογραφίες, ο γάτος ενοχλήθηκε από τα χάδια και τα παιχνίδια της Ολίβιας, οπότε τον βλέπουμε να απομακρύνεται τσαντισμένος από το κρεβάτι στο 5ο κλικ.

"Μια ιστορία αγάπης και εγκατάλειψης σε 9 κλικ" έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη στη λεζάντα αυτού του φωτογραφικού καρουζέλ, ενώ πρόσθεσε: "Το τελευταίο είναι η καλύτερη φωτογραφία της Ολιβιας μέχρι σήμερα 🫠".

Φυσικά, τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων έπεσαν βροχή, σχολιάζοντας τη φάση: "Κλασική Ελληνίδα μάνα", "Και κάπως έτσι η Ολίβια έμαθε πως είναι εντάξει και η απόρριψη", "Ό,τι πιο γλυκό είδα σήμερα".

Δες τις φωτογραφίες:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ