Follow us

Λένα Δροσάκη | Η σέξι εμφάνιση με ψιλόμεσο τζιν παντελόνι που ανέδειξε τα καλλίγραμμα πόδια της

Μαζί της και η Αθηνά Οικονομάκου.

MissBloom TEAM
Λένα Δροσάκη | Οι μπότες της είναι αυτές που θα φορέσουμε περισσότερο φέτος Instagram

Είναι νέα, ταλαντούχα και αναμφισβήτητα πολυάσχολη. Η Λένα Δροσάκη συνδυάζει άψογα τη υποκριτική με τη μητρότητα, δείχνοντας πάντοτε κουλ και ήρεμη. Η δημοφιλής ηθοποιός, έπειτα από μία πολύ δύσκολη περσινή χρονιά - με τη δικαστική διαμάχη με τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά και το διαζύγιό της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη - είναι πιο ανανεωμένη και ευτυχισμένη από ποτέ.

Έχοντας πάντα προτεραιότητα τον γιο της Αναστάση, κάνει δυναμικό comeback στην τηλεόραση μέσα από τη σειρά "Ο πρώτος από εμάς" στην οποία πρωταγωνιστεί, μεταξύ άλλων, και με την Αθηνά Οικονομάκου. Οι δυο τους, έχουν γίνει φίλες ενώ δεν σταματούν να ανεβάζουν στο Instagram η μία την άλλη.

Η "αναγέννηση" της Λένας Δροσάκη | Ο δύσκολος χωρισμός, ο γιος της και το υπέροχο καλοκαίρι της

Οι δύο φίλες, έδωσαν το παρών στη χθεσινοβραδινή κοπή της πίτας του Oμίλου Ant1 στο μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης. Η Λένα, μαζί με τη φίλη της Αθηνά και άλλους συντελεστές της σειράς, δεν σταμάτησαν να χορεύουν και να τραβούν βίντεο με τα κινητά τους.

Η ξανθιά ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα ψιλόμεσο εφαρμοστό τζιν παντελόνι που ανέδειξε τα καλλίγραμμα πόδια της, ένα μαύρο πουκάμισο ενώ έπιασε τα μαλλιά της σε αλογοουρά.

Όπως είναι εμφανές, οι δύσκολες στιγμές ανήκουν πια στο παρελθόν και τώρα, πιο ανανεωμένη και ευτυχισμένη από ποτέ, ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ