Follow us

Πίσω στο πόστο της η Φαίη Σκορδά | "Καλημέρα εδώ είμαι"

Τα πρώτα λόγια της Φαίης στην εκπομπή της

MissBloom TEAM
SKORDA

Συγκίνηση προκάλεσε ο θάνατος του πατέρα της Φαίης Σκορδά και η αγαπημένη παρουσιάστρια μαζί με τη μητέρα της και τον αδερφό της, βίωσαν την πιο δύσκολη στιγμή στην οικογένειά τους. Σχεδόν μία εβδομάδα μετά από την τραγική απώλεια, η Φαίη επέστρεψε στο πόστο της στην εκπομπή της στο ΣΚΑΙ και θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα μηνύματα και τη συμπαράσταση που δέχτηκε.

"Καλημέρα, εδώ είμαι. Να σας κοιτάξω θέλω πολύ και να σας ευχαριστήσω για την αγάπη σας και για τη στήριξή σας και τα υπέροχα μηνύματα που μου στείλατε. Μου δείχνετε ότι τόσα χρόνια που κάνουμε παρέα, υπάρχουν δύσκολες στιγμές, κάποιες πιο δύσκολες. Η μαμά μου βλέπει, της στέλνω τα φιλιά μου. Επειδή υπάρχουν παιδιά και τα παιδιά είναι το μέλλον, εμείς είμαστε δυνατοί και έχουμε ο ένας τον άλλον, σας ευχαριστώ πολύ και το κανάλι που μου έδωσε τον χρόνο.

Ήταν ένας υπέροχος μπαμπάς, άνθρωπος, επιστήμονας, παππούς. Σας ευχαριστώ πολύ. Πολλά θα ήθελα να πω αλλά επειδή υπάρχουν άνθρωποι που περνάνε ακόμη πιο δύσκολα, οι απώλειες είναι είτε είναι ξαφνικές είτε τις περιμένεις είναι απώλειες και δεν έχουν ηλικίες. Το σημαντικό είναι τα παιδιά να είναι καλά όλων των ανθρώπων. Για αυτό πρέπει να είμαστε δυνατοί. Είμαι εδώ όπως πάντα και σας ευχαριστώ πολύ" είπε η Φαίη Σκορδά εμφανώς συγκινημένη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ