Follow us

William & Harry | Απογοήτευση για τη συνάντηση που δεν έγινε ποτέ

Kατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Λονδίνο, ο Δούκας του Σάσεξ συνάντησε τον βασιλιά Κάρολο για περίπου 45 λεπτά στο Clarence House, το απόγευμα της Τρίτης.

Harry

Για λιγότερες από 24 ώρες παρέμεινε στο Λονδίνο ο πρίγκιπας Harry, μετά τη δημοσιοποίηση του προβλήματος υγείας του πατέρα του, βασιλιά Καρόλου. Ο Δούκας του Σάσεξ, 39 ετών, κατέφθασε στο Ηνωμένο Βασίλειο και συναντήθηκε με τον πατέρα του, αφήνοντας πίσω στο σπίτι του στο Montecito, τη Meghan και τα παιδιά τους, Archie και Lilibet. Kατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Λονδίνο, ο Δούκας του Σάσεξ συνάντησε τον βασιλιά Κάρολο για περίπου 45 λεπτά στο Clarence House, το απόγευμα της Τρίτης. Ωστόσο, οι βασιλικοί θαυμαστές ανέμεναν ή καλύτερα ήλπιζαν να συναντηθεί και με τον μεγαλύτερο αδερφό του. Ο William επέστρεψε το απόγευμα της Τετάρτης στα καθήκοντά του και την ίδια στιγμή ο Harry απαθανατίστηκε στο Heathrow Airport, για να επιστρέψει στις ΗΠΑ.

William & Harry | Απογοήτευση για τη συνάντηση που δεν έγινε ποτέ

Οι σχέσεις των δύο αδερφών είναι τεταμένες μετά την απόφαση του Χάρι και της Μέγκαν να εγκαταλείψουν τα βασιλικά τους καθήκοντα. Οι συνεντεύξεις του πρώην βασιλικού ζευγαριού, η αυτοβιογραφία του Harry ''Spare'' και το ντοκιμαντέρ στο Netflix, ήταν οι σταγόνες που ξεχείλισαν το ποτήρι και ώθησαν τον William και την Κate στην απόφαση να διακόψουν κάθε σχέση με τον Harry και τη Meghan. Ωστόσο, το γεγονός ότι δεν συναντήθηκαν ούτε τώρα, προκάλεσε απογοήτευση στους βασιλικούς θαυμαστές.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ