Follow us

Τι αλλάζει για τον Archie και τη Lilibet σε περίπτωση που ο παππούς τους παραιτηθεί από το θρόνο;

LILIBET

Ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο και κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει ποια είναι η σοβαρότητα της κατάστασης του. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ ο 76χρονος μονάρχης έχει ήδη ξεκινήσει θεραπείες αλλά κανείς δεν γνωρίζει ποιες είναι αυτές. Σε περίπτωση που ο βασιλιάς Κάρολος αποφασίσει να παραιτηθεί από τον βρετανικό θρόνο, αυτόματα ο William γίνεται βασιλιάς και η Κate Middleton γίνεται η βασιλική σύζυγος. Αυτό σημαίνει ότι ο πρίγκιπας George, στα 10 του χρόνια γίνεται διάδοχος του βρετανικού θρόνου.

Το να προετοιμάζεσαι να γίνεις βασιλιάς είναι μία ισόβια δέσμευση και τόσο ο βασιλιάς Κάρολος, όσο και ο γιος του, William προετοιμάστηκαν ήδη από τα σχολικά τους χρόνια. Ο George στην ημέρα της στέψης του παππού του, είχε την τιμητική θέση του Page of Honour και ήταν εμφανές ότι παρά τη μικρή του ηλικία, διαθέτει όλα τα προσόντα για να γίνει μία ημέρα ηγέτης.

Τι θα ισχύει για τον Archie και τη Lilibet;

Ο πρίγκιπας Harry ακόμα και μετά την παραίτησή του, συνεχίζει να βρίσκεται σε σειρά διαδοχής του θρόνου. Τα παιδιά του επίσης, ο πρίγκιπας Archie, 4 ετών και η πριγκίπισσα Lilibet, 2 ετών, σε περίπτωση που ο παππούς τους παραιτηθεί από το θρόνο και ο θείος τους William γίνει βασιλιάς, θα είναι πλέον ο πρώτος 5ος στη σειρά διαδοχής και η μικρότερη αδερφή του, 6η στη σειρά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ