Follow us

Η Γιούλικα Σκαφιδά στην κουζίνα της | "Ώρα για γάλα"

Η ταλαντούχα ηθοποιός μοιράζεται στιγμές της καθημερινότητας της και μιλάει ανοιχτά για τις προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει μία νέα μαμά.

SKAFIDA

Το ταξίδι της μητρότητας διανύει η Γιούλικα Σκαφιδά από τον Νοέμβριο που έφερε στον κόσμο, τον γιο της, Άγγελο. Η ταλαντούχα ηθοποιός μοιράζεται στιγμές της καθημερινότητας της και μιλάει ανοιχτά για τις προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει μία νέα μαμά. Σε νέο της στόρι πόζαρε στην κουζίνα του σπιτιού της, την ώρα που ήταν να δώσει γάλα στο μωρό της.

Σχεδόν τρεις μήνες μετά τη γέννηση του Άγγελου, η Γιούλικα επιστρέφει σταδιακά στην καθημερινή της ρουτίνα. Μάλιστα, πλέον έχει επιστρέψει στις προπονήσεις της στο τρέξιμο, καθώς προετοιμάζεται για τον Ημιμαραθώνιο που θα λάβει χώρα τον Μάρτιο. "Μόλις τελείωσα τα πρώτα μου πέντε χιλιόμετρα μετά από πάρα πολύ καιρό. Δεν ήταν εύκολο, ήταν μάλλον δύσκολο. Αλλά είμαι πεισματάρα και θα τα καταφέρω και στις 10 Μαρτίου θα είμαι στην εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου", ανέφερε σε βίντεο από την πρώτη της προπόνηση, στην οποία έτρεξε 5km.

Η Γιούλικα Σκαφιδά στην κουζίνα της | "Ώρα για γάλα"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ