Follow us

Meghan Markle | Η θλιβερή ιστορία πίσω από την εμμονή για τα μαλλιά της

Από την παιδική της ηλικία εμφανίζεται να είχε εμμονή με τα μαλλιά της, καθώς πολλές φορές δεν τα ήθελε σγουρά και ατίθασα.

ΜΕΓΚΑΝ

H Δούκισσα του Σάσεξ είναι μία γυναίκα που επιμελείται τις λεπτομέρειες της εμφάνισής της, αλλά όπως μεταδίδει η DailyMail, τα μαλλιά της επιδιώκει να τα προσέχει ιδιαίτερα, καθώς έχει εμμονή με αυτό το στοιχείο της εμφάνισής της.

Στη νέα της εμφάνιση, οι ειδικοί στα χρώματα μαλλιών παρατήρησαν ότι η Δούκισσα του Σάσεξ έχει υιοθετήσει ένα μείγμα καστανού με κόκκινες και χρυσές αντάυγειες, δίνοντας λάμψη στο τελικό αποτέλεσμα.

Τα φυσικά μαλλιά της Μέγκαν ήταν σγουρά, αποτέλεσμα των γονιδίων της μητέρας της, Doria Ragland και του Ολλανδού πατέρα της, Thomas Markle, 79 ετών. Από την παιδική της ηλικία εμφανίζεται να είχε εμμονή με τα μαλλιά της, καθώς πολλές φορές δεν τα ήθελε τόσο σγουρά και ατίθασα. Ο μπαμπάς της, ξυπνούσε στις 5 το πρωί, πριν πάει η Meghan στο σχολείο της για να τη βοηθήσει να ισιώσει και να τα λειάνει, με σίδερο ισιώματος. "Όταν ήθελε να τα ισιώσει, μας έπαιρνε ώρες πριν πάει στο σχολείο. Και ήταν κάτι που έκανα πρόθυμα", θυμάται ο ίδιος.

Ο 79χρονος Thomas κάποτε εργαζόταν ως διευθυντής φωτογραφίας και μάλιστα είχε βραβευτεί με βραβείο Emmy αλλά ξεκίνησε να εργάζεται με την ερασιτεχνική κομμωτική όταν η Meghan πήγε να ζήσει μαζί του μετά την κατάρρευση του γάμου του με τη μητέρα της.

Ο ίδιος αναφέρθηκε σε ένα επεισόδιο ρατσισμού που είχε δεχτεί με την κόρη του, στο Τέξας. Κατά τη διάρκεια διακοπών τους με προορισμό τη Φλόριντα έκαναν μία στάση στο Τέξας και προσπάθησαν να βρουν ένα κομμωτήριο για τη Meghan. "Κανένας δεν μας είχε δεχτεί για ένας λευκός άνδρας είχε κόρη μία μιγάδα", θυμάται ο Markle.

Όταν η Meghan συμμετείχε στο τηλεπαιχνίδι Deal or no Deal κρατώντας τις βαλίτσες, είχε πια υιοθετήσει το ίσιο look στα μαλλιά της και φρόντιζε να ήταν πάντα λεία. Τα ίσιωνε συνεχώς ακόμα και αν αυτό δεν ήταν υγιές για την τρίχα της.

Την ίδια τακτική συνέχιζε και συμμετέχοντας στη σειρά Suits, ενώ τότε ξεκίνησε θεραπείες ενυδάτωσης και ενδυνάμωσης της τρίχας της για να επανέλθει η υγεία των μαλλιών της. ΄Οσο για το χτένισμα που αγαπά να κάνει μόνη της, είναι ο κότσος της μπαλαρίνας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ