Follow us

Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη που προκάλεσε τη δυσαρέσκεια κάποιων followers | "Σήμερα δεν έπρεπε να ανεβάζεις αυτό"

Τα σχόλια που έχουν να κάνουν με τους τύπους και όχι την ουσία της σημερινής ημέρας

MissBloom TEAM
μενεγακη

H Ελένη Μενεγάκη καθημερινά αναρτά φωτογραφίες από τα looks της στην εκπομπή του "Mega". Έτσι έκανε και σήμερα. Πόζαρε με συγκρατημένο χαμόγελο δείχνοντας το look της. Ωστόσο, κάποιοι followers της σχολίασαν ότι η ανάρτηση της είναι προκλητική γιατί δεν έπρεπε να φορά ροζ μία μαύρη ημέρα σαν τη σημερινή, καθώς συμπληρώνεται ένα έτος από το δυστύχημα στα Τέμπη. Κάτι που κατά τη γνώμη μας έχει να κάνει με τους τύπους και όχι με την ουσία της σημερινής ημέρας. Άλλωστε το πώς εκφράζει ο καθένας τη θλίψη του ή τον σεβασμό του σε κάτι είναι αυστηρά προσωπική υπόθεση.

Τα σχόλια έγραφαν τα εξής: "Προκλητικό αυτό το ροζ σήμερα,μια τόσο "μαύρη" μέρα για την Ελλάδα!.....Μεγάλο φάουλ της Ελένης ........Δεν είπα να φορέσει μαύρα αλλά μπορούσε να ντυθεί σε πιο σκούρους τόνους ...Χθες,πχ,φορούσε με σκούρο......Να ξεκαθαρίσω,ότι δεν έχω κριτική διάθεση απέναντι σε ΚΑΝΕΝΑΝ -ποια είμαι εγώ που θα κρίνω;.....Άλλωστε,είμαι η πρώτη που υποστηρίζω,ότι το πένθος ,την απώλεια,την οδύνη ,την αντιλαμβάνεται και την εκφράζει ο καθένας με τον δικό του τρόπο .....Απλώς......έστω και με την επιλογή χρωμάτων ,ας δείξουμε ότι στεκόμαστε δίπλα στους γονείς που δίνουν τέτοιο,τιτάνιο αγώνα για να αποδειχθεί το αυτονόητο!.....Καλό παράδεισο στις ψυχούλες", έγραψε μία follower.

"Σήμερα δεν έπρεπε να ανεβάσεις φωτογραφία και μάλιστα ντυμένη στα ροζ......", έγραφε ένα άλλο σχόλιο ενώ ένας τηλεθεατής την προέτρεψε να κάνει μία χαλαρή εκπομπή, χωρίς πολλά γέλια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ