Follow us

Μαρία Κωνσταντάκη | Η σέξι εμφάνιση με κοντή δερμάτινη φούστα και statement καλσόν

Η ηθοποιός ξέρει πώς να αναδεικνύει το καλλίγραμμο σώμα της.

MissBloom TEAM
Μαρία Κωνσταντάκη NDP

Είναι ταλαντούχα, πολυπράγμων και άκρως αγαπητή στο ελληνικό κοινό. Η Μαρία Κωνσταντάκη είναι η σπάνια περίπτωση ηθοποιού, που ενώ κάθε χρόνο επαγγελματικά κάνει υπέροχα πράγματα, η προσωπική της ζωή, δεν έχει απασχολήσει ποτέ τα Μέσα.

Η αγαπημένη ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός, η οποία έχει στο ενεργητικό της μερικές από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες, εμφανίζεται σπάνια και πάντα θα υπάρχει σημαντικός λόγος για να το κάνει. Όπως στην προκειμένη.

Ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε στο πάρτι της πετυχημένης σειράς "Έρωτας Φυγάς” στο οποίο ομολογουμένως είδαμε πολλά αγαπημένα τηλεοπτικά πρόσωπα. Η Μαρία Κωνσταντάκη, η τηλεοπτική Ελπίδα της σειράς, επέλεξε ένα μονοχρωματικό σύνολο το οποίο ανέδειξε την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Μαρία Κωνσταντάκη | Η σέξι εμφάνιση με κοντή δερμάτινη φούστα και statement καλσόν
Έρωτας Φυγάς

Το μαύρο ζιβάγκο, η μαύρη δερμάτινη κοντή φούστα και οι μαύρες ψηλές μπότες έδεσαν αρμονικά με το statement καλσόν το οποίο ήταν αναμφισβήτητα και το highlight της εμφάνισής της. Η ηθοποιός πόζαρε με τη συμπρωταγωνίστριά της Πέμη Ζούνη και πλήθος άλλων συντελεστών.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ