Follow us

Αλέξανδρος Λυκουρέζος | Το δώρο της Ζωής Λάσκαρη που φοράει συνεχώς & η αυτοκριτική για τα παιδιά του

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος σε μία σπάνια εξομολόγηση για τη Ζωή Λάσκαρη

MissBloom TEAM
Ζωή Λάσκαρη - Αλέξανδρος Λυκουρέζος NDP

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος παραχώρησε συνέντευξη στο "Πάμε Δανάη” και μίλησε για τη Ζωή Λάσκαρη, αλλά και για την κόρη τους, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και την απόφαση της να μιλήσει δημοσίως για τον εθισμό της από τα ναρκωτικά.

Για τη Ζωή Λάσκαρη είπε: "Από τη Ζωή μου λείπει περισσότερο η παρουσία της. Δεν πέρασε πολύς χρόνος από τον θάνατό της μέχρι να δω ξανά ταινία με τη Ζωή. Τις ταινίες της Ζωής τις έβλεπα και τις βλέπω με πολλή χαρά και νοσταλγία".

Και συμπλήρωσε: "Ντυνόμουν πάντα μόνος μου. Επέλεγα τα πάντα μόνος μου. Κάπου κάπου, η Ζωή μού έκανε κάποια δώρα, αλλά πάντα ήταν δική μου επιλογή. Κυρίως τα πρώτα χρόνια έκανα πολλές εκπλήξεις στη Ζωή, χαρίζοντάς της κάποια ρούχα που μου άρεσαν εμένα και πίστευα ότι και εκείνης θα της αρέσουν και δεν έπεφτα έξω. Το πιο συγκινητικό δώρο που κάναμε ο ένας στον άλλον είναι ο σταυρός που φοράω και εκείνος που φορούσε εκείνη".

Διαβάστε Επίσης

"Είναι δική της επιλογή, της Μαρίας Ελένης, να βγει και να μιλήσει. Νομίζω ότι είναι μία πολύ θετική παρουσία. Το αποφάσισε και το έκανε μόνη της" είπε χαρακτηριστικά για την απόφαση της κόρης του να μιλήσει για τους εθισμούς της.

Σχετικά με τα παιδιά του και το πως ήταν ως πατέρας, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος σχολίασε: "Κανένα από τα παιδιά μου δεν ακολούθησε το επάγγελμά μου. Έτσι επέλεξαν, ποτέ δεν τους πίεσα και δεν τους ζήτησα να με ακολουθήσουν. Η Μαρία Ελένη θα μπορούσε να ήταν μία πολύ καλή δικηγόρος. Δεν ήμουν αυστηρός πατέρας ποτέ. Λειτουργούσα ως πατέρας, αλλά δεν υπήρξα αυστηρός και ίσως δεν αφιέρωσα τον χρόνο που έπρεπε στα παιδιά μου. Το μετάνιωσα αυτό, είναι κάτι που θα έπρεπε να είχα κάνει με μεγαλύτερη επιμέλεια".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ