Follow us

Εριέττα Κούρκουλου | Το βίντεο που ανέβασε με τον γιο της για την Τσικνοπέμπτη - Ξανθός με κοτσίδα στα μαλλιά ο μικρός Νίκος

Από τη διατροφή της αλλά και του γιου της, Νίκου, που φέτος τον Μάρτιο θα γιορτάσει τα 2α γενέθλιά του, έχει αποκλείσει τα κρέας αλλά και ζωϊκά παράγωγα.

MissBloom TEAM
εριεττα

Η Εριέττα Κούρκουλου είναι ιδρύτρια του Save a Greek Stray και έχει μεγάλη αγάπη και σεβασμό στα ζώα. Όχι μόνο στα κατοικίδια και στα αδέσποτα ζωάκια αλλά σε όλα τα ζώα, της άγριες φύσης ή εκείνα που ζουν στις φάρμες. Από τη διατροφή της αλλά και του γιου της, Νίκου, που φέτος τον Μάρτιο θα γιορτάσει τα 2α γενέθλιά του, έχει αποκλείσει τα κρέας αλλά και ζωϊκά παράγωγα.

Με αφορμή την αυριανή ημέρα της Τσικνοπέμπτης, η Εριέττα ανάρτησε ένα βίντεο στο οποίο μαζί με τον Νίκο της, χαϊδεύουν μία αγελαδίτσα. Με αυτόν τον τρόπο θέλει να δείξει ότι όλα τα ζώα έχουν δικαίωμα στη ζωή και να τονίσει ότι δεν γεννιούνται για να καταλήξουν στο πιάτο μας.

"Παράδοση"
Οι παραδόσεις και οι γιορτές μας υπάρχουν (υποτίθεται) για να μας θυμίζουν όμορφες στιγμές των παιδικών μας χρόνων και να ενισχύουν την πίστη μας στην οικογένεια και την αγάπη μας για την ζωή και τους συνανθρώπους μας. Μας δίνουν την ευκαιρία να μαζευόμαστε, να διασκεδάζουμε και να μετράμε τις ευλογίες μας! Όλα αυτά είναι αδύνατο να συμβούν χύνοντας τόσο αίμα, προκαλώντας τον θάνατο άλλων έμβιων όντων και διαλύοντας τις δικές τους οικογένειες… τις δικές τους φιλίες! Ναι… όπως έχω πει σε προηγούμενη ανάρτηση η οικογένειά μας αρπάζει κάθε ευκαιρία να γιορτάσει και να δημιουργήσει όμορφες στιγμές και αναμνήσεις… όμως καμία παράδοση που προκαλεί τόσο φόβο και τόσο πόνο δεν θα περάσει ποτέ το κατώφλι του δικού μας σπιτιού! Βίγκαν σουβλάκια λοιπόν, αγάπη και ενσυναίσθηση…Φτιάχνουμε τις δικές μας παραδόσεις!", έγραψε στο μήνυμά της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ