Follow us

Ο Λάκης Λαζόπουλος απάντησε σε όσα αναφέρονται για εκείνον σχετικά με τις δηλώσεις του για την Κατερίνα Καινούργιου

Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε για όσα έχουν ειπωθεί για εκείνον

MissBloom TEAM
λαζοπουλος

Πολλές ήταν οι αντιδράσεις που προέκυψαν μετά από τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Λάκης Λαζόπουλος στο podcast "Newsbreak.gr" και αναφερόταν χιουμοριστικά στην Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε Επίσης

Ύστερα από όλα εκείνα που ειπώθηκαν για εκείνον, ο Λάκης Λαζόπουλος θέλησε να τοποθετηθεί μέσω του νέου του podcast λέγοντας:

"Την Καινούργιου τη συμπαθώ, την έχω καλέσει και στην εκπομπή μου, αλλά δεν είναι λόγος να μη λέω και αυτό που σκέφτομαι. Δεν θα μου απαγορεύσει κανένας, ούτε θα με εκφοβίζει, ούτε θα με καλεί να συμμετέχω σε νομική κουβέντα στην τηλεόραση. Από τον νόμο είμαι υποχρεωμένος να πηγαίνω μόνο στο δικαστήριο ή υπάρχει νόμος να πηγαίνω και στην εκπομπή του Λιάγκα; Δεν κάνω τηλεόραση και δεν θα κάνω το Τσαντίρι. Ξέρετε τι ισχύει για μένα για την τηλεόραση. Η σάτιρα για σας είναι μια ξένη λέξη, δεν τη μιλάτε."

Έπειτα συνέχισε λέγοντας: "Είναι δυνατόν δύο γυναίκες να μιλάνε για τα προσωπικά τους και η μία γυναίκα να θεωρεί αποκλειστικό της δικαίωμα έναν άνθρωπο που είχε συναισθήματα πριν έναν χρόνο; Αν έχει πρόβλημα η Καινούργιου την καλώ εδώ, όποτε θέλει να έρθει να της τα πω εδώ, αν φοβάται να τα ακούσει και να μου απαντήσει. Αλλά μόνο την Κατερίνα καλώ".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ