Follow us

"Το ξεκούμπωτο κουμπί που πρόδωσε την εγκυμοσύνη της" | Η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη έξω από το ιατρείο του γυναικολόγου της

"'Οταν μου ήρθε η επιβεβαίωση ότι είναι έγκυος, μου έπεσε το τηλέφωνο, λέω μου κάνουν πλάκα".

MissBloom TEAM
Η Ελένη Μενεγάκη με τη φούστα από τη Zara που μπορείς να φορέσεις πρωί και βράδυ Instagram

Για ένα περιστατικό που αφορά την τελευταία εγκυμοσύνη της Ελένης Μενεγάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Καλύτερα δε γίνεται” η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που αφορά την εγκυμοσύνη της Ελένης Μενεγάκη, με αφορμή τις δηλώσεις του Άρη Καβατζίκη για τη δικαστική διαμάχη με την παρουσιάστρια.

Μάλιστα, η Μεσσαροπούλου αναφέρθηκε στη φωτογραφία που πριν από μερικά χρόνια "πρόδωσε” την εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας και έπαθαν σοκ όταν έμαθαν ότι η Μενεγάκη ήταν έγκυος για τέταρτη φορά.

"Η πρώτη φωτογραφία της τελευταίας εγκυμοσύνης της Ελένης Μενεγάκη την έδειχνε να βγαίνει από το ιατρείο του γυναικολόγου της με ένα κουμπί, το οποίο ήταν ξεκούμπωτο. Δηλαδή το τελευταίο κουμπί του τζιν δεν έκλεινε. Αρχίσαμε να ψάχνουμε αν είναι έγκυος. Όταν μου ήρθε η απάντηση ότι είναι έγκυος, μου έπεσε το τηλέφωνο, λέω μου κάνουν πλάκα. Λέω είστε σίγουροι, 100% μου λένε.

Τότε μου λέει ο Τάσος Δούσης "πρόσεξε καλά κακομοίρα μου, έτσι και βγάλουμε ότι είναι έγκυος και δεν είναι, θα σε κρεμάσω στο Σύνταγμα”. Η είδηση φυσικά βγήκε μετά από 6 μήνες, δεν το παραδέχτηκε, το παραδέχτηκε αφού γέννησε", είπε χαρακτηριστικά η Τίνα Μεσσαροπούλου.

"Το ξεκούμπωτο κουμπί που πρόδωσε την εγκυμοσύνη της" | Η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη έξω από το ιατρείο του γυναικολόγου της

Πηγή: TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ