Follow us

Ράνια Τζίμα | Η κόρη της έχει τις τέλειες μπούκλες - Δείτε τη στο πλατό του δελτίου ειδήσεων

Στο πλατό η μικρή Ελένη.

MissBloom TEAM
Ράνια Τζίμα Instagram

Είναι μία εκ των πιο πετυχημένων anchorwomen της ελληνικής τηλεόρασης, με τις παρεμβάσεις και τις ατάκες της να γίνονται συχνά viral. Μάλιστα στην ιστορία έχουν μείνει οι on air διαφωνίες της με τον Γιάννη Πρετεντέρη, με το κοινό να την αποθεώνει.

Η Ράνια Τζίμα εκτός από πετυχημένη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων, είναι κυρίως μία τρυφερή μαμά μιας και έχει αποκτήσει μία κορούλα με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, την 8χρονη σήμερα Ελένη.

Η μικρούλα, η οποία έχει μεγάλη αδυναμία στη μαμά της, βρέθηκε χθες στο πλατό του Mega, προκειμένου να την επισκεφθεί. Μάλιστα η Ράνια Τζίμα, ανέβασε μία φωτογραφία της μικρής στο Instagram, γράφοντας χιουμοριστικά: "Μήπως να πάρω ρεπό απόψε; Γιατί η νεαρά είναι καλύτερη 😍"!

Ράνια Τζίμα | Η σχέση με την κόρη της και η επιθυμία απόκτησης ενός δεύτερου παιδιού

Όπως ήταν φυσικό τα likes έπεσαν βροχή, ενώ εμείς έχουμε να σχολιάσουμε τα τέλεια μπουκλάκια της μικρής Ελένης η οποία φαίνεται γλυκύτατη.

Ράνια Τζίμα | Η on trend αλλαγή στα μαλλιά της που τους χάρισε πλούσιο όγκο

Η γνωστή δημοσιογράφος είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της ότι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού, μιας και η ίδια είναι μοναχοπαίδι, κάτι που δεν της άρεσε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ