Follow us

Κατερίνα Στικούδη | Της λένε ότι πάχυνε και εκείνη απαντά

"Μου λες ότι έχω παχύνει. Μου λες ότι πρέπει να κάνω δίαιτα και νοιάζεσαι για τη σιλουέτα μου"

MissBloom TEAM
ΣΤΙΚΟΥΔΗ

Η Κατερίνα Στικούδη δέχτηκε πικρόχολα σχόλια από τοξικούς followers της με αφορμή ένα βίντεο που μοιράστηκε από τα παρασκήνια του Just the 2 Of Us. Η τραγουδίστρια φορούσε ένα ροζ σύνολο με ψηλές πορτοκαλί μπότες και δέχτηκε πλήθος κακόβουλων σχολίων από γυναίκες κυρίως, που της συνιστούσαν να φοράει κομμάτια που την κολακεύουν και να ντύνεται πιο σεμνά τώρα που είναι μαμά!

"Συγγνώμη κιόλας αλλά δεν την κολακεύει αυτό που της φορέσατε.και μην πέσετε να με φάτε, ανεξαρτήτως σώματος και φάσης,κάποια ρούχα μας κολακεύουν και κάποια όχι", "Όλα στο βωμό του χρήματος...αντί να είναι σπίτι με το μωρό της...ωραίο πρότυπο..."δεν είναι κακό που πάχτυνες γιατί γέννησες απόλυτα λογικό. Αλλα ότι ντύνεσαι λες και είσαι 50 κιλά και επίσης μανούλα ...σε μειώνει όλη η εικόνα, κρίμα", "Λυπάμαι αλλά τα ρούχα δεν σου πάνε καθόλου", έγραφαν κάποια από τα απαράδεκτα σχόλια.

Η Κατερίνα Στικούδη που πρόσφατα έφερε στον κόσμο τον δεύτερο γιο της, απάντησε με ένα νέο βίντεο της. "Μου λες ότι έχω παχύνει. Μου λες ότι πρέπει να κάνω δίαιτα και νοιάζεσαι για τη σιλουέτα μου. Και μόλις τα χάσω αυτά τα 4-5 κιλά, θα λες ποιος θα είναι ο καλός ο πλαστικός της; Εγώ άκρη μαζί σου δεν θα βγάλω. Αλλά ένα πράγμα θα σου πω, θα φοράω ό,τι θέλω και στο Just the 2 of us και παντού", λέει η ίδια χωρίς να χάνει το χαμόγελό της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ