Follow us

Ξεκίνησε η δίκη του σκηνοθέτη, Κώστα Κωστόπουλου | Η Μαρκέλλα Γιαννάτου ως μάρτυρας στο Δικαστήριο

Αρκετοί Έλληνες ηθοποιοί, βρέθηκαν σήμερα στο Μικρό Ορκωτό Δικαστήριο.

MissBloom TEAM
Μαρκέλλα Γιαννάτου NDP

Ξεκίνησε σήμερα η δίκη του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου, ισχυρίζεται ότι τον Ιούλιο του 2010 βιάστηκε από τον πρώην σκηνοθέτη του "Σασμού" ενώ μάλιστα ήταν αναίσθητη. Συγκεκριμένα η κατάθεση της ηθοποιού ήταν η εξής:

"Οι δυο μας πρέπει να ήπιαμε δυο μπουκάλια κρασί. Είχα πιει λίγο παραπάνω, ένιωσα ζαλάδα γιατί όλο μου γέμιζε το ποτήρι. Εκεί του είπα ότι δεν νιώθω καλά και να πάμε σπίτι. Εκείνος ήταν νορμάλ. Δεν ξέρω πως μπήκα στο πίσω κάθισμα. Φαντάζομαι ήμουν υποβασταζόμενη, δεν έχω εικόνα σε τί κατάσταση ήμουν. Εγώ είχα χάσει τις αισθήσεις μου. Ξύπνησα και είχα ανεβασμένη φούστα, μου έλειπε το εσώρουχο και εκείνος είχε κατεβάσει το παντελόνι του. Εγώ από την ένταση πάνω στο κορμί μου ξύπνησα. Θυμάμαι ένα σεισμό. Αντέδρασα αλλά δεν σταμάτησε αμέσως. Λόγω της ορμής του…". Από την πλευρά του ο σκηνοθέτης δηλώνει "αθώος" ενώ ισχυρίζεται ότι υπήρχε συναίνεση για τη σεξουαλική πράξη.

Ξεκίνησε η δίκη του σκηνοθέτη, Κώστα Κωστόπουλου | Η Μαρκέλλα Γιαννάτου ως μάρτυρας στο Δικαστήριο

Σήμερα, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο βρέθηκε πληθώρα Ελλήνων ηθοποιών οι οποίοι έχουν συνεργαστεί με τον σκηνοθέτη στο παρελθόν. Ανάμεσά τους και η Μαρκέλλα Γιαννάτου, η οποία κλήθηκε να καταθέσει. Η ηθοποιός εμφανίστηκε με ένα μαύρο κοστούμι ενώ αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις. Μαζί της, ο συνάδελφός της, Δημήτρης Τσίκλης.

Μαρκέλλα Γιαννάτου
Μαρία Τζομπανάκη

Αξίζει να αναφερθεί ότι ως μάρτυρες κατηγορίας θα καταθέσουν ακόμη η Μαρία Τζομπανάκη και η Κατερίνα Διδασκάλου. Ως μάρτυρες υπεράσπισης, έχουν κληθεί οι Κώστας Αρζόγλου, Βύρων Κόλασης, Μέλπω Κωστή και Χρήστος Ξηρογιάννης.

Πρώτη θα καταθέσει η καταγγέλλουσα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ