Follow us

Η Μαρία Τζομπανάκη με την τάση μαλλιών που λίγες γυναίκες άνω των 60 τολμούν

Θα τη δοκίμαζες;

Μαρία Τζομπανάκη NDP

Μπορεί μέχρι πρότινος, τα κοντά κουρέματα, όπως το καρέ και το pixie, να θεωρούνταν οι μόνες επιλογές των γυναικών άνω των 60, αλλά πλέον καθώς αρκετές ξένες και Ελληνίδες celebrities κάνουν τα μακριά μαλλιά μέρος του signature look τους, ανοίγει ο δρόμος και για άλλα πιο sexy haircuts.

Ελένη Μενεγάκη | Αυτό είναι το "μυστικό" άρωμα που φορά εδώ και 25 χρόνια

Μεταξύ των φανατικών θαυμαστριών της τάσης είναι και η Μαρία Τζομπανάκη, η οποία διατηρεί τα μαύρα μαλλιά της μακριά με τη χωρίστρα στη μέση και το sleek φινίρισμα να αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά του look της.

Σε φωτογραφίες από πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της είδαμε μάλιστα πως μάκρυνε ακόμα περισσότερο τα μαλλιά της, με το μήκος τους να φτάνει πλέον μέχρι το ύψος της μέσης.

Η συμβουλή μας αν θέλεις να ακολουθήσεις το παράδειγμά της και να μακρύνεις τα μαλλιά σου; Για να τους χαρίσεις πλούσιο όγκο και κίνηση, δοκίμασε να διανθίσεις το μακρύ κούρεμά σου με layers, όπως έκανε η Sarah Jessica Parker και η Jennifer Lopez, ενώ για να καμουφλάρεις τα σημάδια γήρανσης στο μέτωπο, υιοθέτησε αφέλειες ή φράντζα, όπως η Catherine Zeta-Jones και η Julia Roberts.

Το λάθος που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες προκαλώντας χαλάρωση στο πρόσωπο

Δες τις φωτογραφίες:

Η Μαρία Τζομπανάκη με την τάση μαλλιών που λίγες γυναίκες άνω των 60 τολμούν
Μαρία Τζομπανάκη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ