Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έμαθε πως η Kate Middleton έχει καρκίνο στο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Αυτός είναι ο λόγος που ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν έδωσε το παρών στο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Τον Φεβρουάριο, πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο η επιμνημόσυνη δέηση για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας στο Δυτικό Λονδίνο. Εκεί, έδωσαν το παρών η οικογένεια του, αλλά και μέλη royal οικογενειών από την Ευρώπη. Ωστόσο, μία απουσία που έγινε αισθητή ήταν εκείνη του πρίγκιπα Γουίλιαμ, αφού ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος ήταν νονός του.

Μετά τη χθεσινή ανακοίνωση της Kate Middleton πως πάσχει από καρκίνο και κάνει χημειοθεραπείες, ήρθε και η εξήγηση της εν λόγω απουσίας. Πιο συγκεκριμένα, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έμαθε για τη διάγνωση καρκίνου της συζύγου του λίγο πριν να παρευρεθεί στην τελετή μνήμης του νονού του.

Διαβάστε Επίσης

Σύμφωνα με πληροφορίες της Page Six, ο Πρίγκιπας της Γουίλιαμ δεν έδωσε το παρών στο μνημόσυνο προς τιμήν του εκλιπόντος τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, αφού η πριγκίπισσα της Ουαλίας είχε μόλις λάβει τα δυσάρεστα νέα για την υγεία της. Τότε, η απουσία του πρίγκιπα από το μνημόσυνο είχει γίνει αντικείμενο έντονων συζητήσεων, αφού η δικαιολογία που είχε δοθεί από το παλάτι ήταν πως δεν θα παρευρεθεί λόγω "προσωπικών υποθέσεων".

Η Kate Middleton απέφευγε τη δημοσιότητα ήδη από τον Ιανουάριο, όταν και υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα;. Η τελευταία της επίσημη εμφάνιση ήταν σε βασιλική εκδήλωση τον Δεκέμβριο, στη χριστουγεννιάτικη λειτουργία.

Διαβάστε Επίσης