Follow us

"Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη" | Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry γνωρίζουν ελάχιστα για την ασθένεια της Kate Middleton

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν εμπιστεύονται τη Meghan Markle και τον Ηarry.

MissBloom TEAM
Κάρολος, πρίγκιπας William, Kate Middleton, Meghan Markle, πρίγκιπας Harry Splash News / Ideal Image

Από τη στιγμή που η Κate Middleton ανακοίνωσε πως πάσχει από καρκίνο και λαμβάνει θεραπεία, τόσο ο Τύπος όσο και εκείνοι που παρακολουθούν τις εξελίξεις της βρετανικής royal οικογένειας είχαν μία απορία. Ποια θα είναι η αντίδραση της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry, αλλά και εάν οι σχέσεις τους πρόκειται να βελτιωθούν.

Το πρώτο βήμα έγινε με τη Meghan Markle και τον Harry να εύχονται στην Kate Middleton "υγεία και ίαση" για την περιπέτεια που περνά. Σε μια σύντομη δήλωση που έκαναν, ο Harry και η Meghan εξέφρασαν την ελπίδα τους πως η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα καταφέρει να περάσει αυτή την απαιτητική περίοδο της ζωής της "ιδιωτικά και με ηρεμία".

Σύμφωνα με δημοσίευμα του αμερικανικού People, η Meghan Markle και ο Harry δεν γνωρίζουν περισσότερες πληροφορίες για τον τύπο καρκίνου που ταλαιπωρεί την Kate Middleton. "Είναι ενήμεροι για όλα όσα συμβαίνουν στην Αγγλία, αλλά δεν τους αποκαλύπτονται λεπτομέρειες για την Kate", δήλωσε πηγή της οικογένειας στο People. "Είναι σαφές ότι δεν υπάρχει εμπιστοσύνη."

Παρόλο που ο πρίγκιπας Harry ταξίδεψε από την Καλιφόρνια στο Ηνωμένο Βασίλειο τον προηγούμενο μήνα μετά την ανακοίνωση του παλατιού πως ο πατέρας του, βασιλιάς Κάρολος πάσχει από καρκίνο, ο ίδιος δεν συναντήθηκε με τον αδερφό του, Γουίλιαμ ή με την Κate Middleton. Μια πηγή από το περιβάλλον τους είχε δηλώσει τότε ότι δεν υπήρχαν "σχέδια" για να συναντηθούν τα δύο αδέρφια.

Ένας πρώην royal ανταποκριτής υποστηρίζει πως η μεγαλύτερη ανησυχία του πρίγκιπα της Ουαλίας είναι η σύζυγός του, η υγεία της, αλλά και τα παιδιά τους. Προσθέτει μάλιστα πως ο Γουίλιαμ δεν εμπιστεύεται πλέον τον αδερφό του, Harry μετά τις αποκαλύψεις που έκανε τόσο μέσα από το βιβλίο του με τίτλο "Spare" όσο και μέσα από το ντοκιμαντέρ στο Netflix.

"Θα ήταν φυσιολογικό να πας να δεις τη νύφη σου που έκανε μια σοβαρή επέμβαση και να δεις επίσης την ανιψιά και τους ανιψιούς σου. Αλλά δεν συνέβη. Είναι πολύ λυπηρό", δήλωσε στο People μια πηγή κοντά στο βασιλικό οίκο.

O royal author Robert Lacey λέει επίσης στο People πως "Όλα αυτά έχουν να κάνουν με την επιθυμία του Γουίλιαμ να προστατεύσει τον θεσμό της μοναρχίας, κάτι που νιώθει ότι ο Harry δεν επιθυμεί να κάνει. Δεν πιστεύω ότι ο Γουίλιαμ θα συμφωνήσει ποτέ στην επανένταξη του Harry στην οικογένεια, εκτός εάν ζητήσει ξεκάθαρα συγγνώμη και προχωρήσει μπροστά".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ