Follow us

Παναγιώτα Βλαντή | "Εγώ μπήκα στη διαδικασία να κάνω κατάψυξη ωαρίων, γιατί ήθελα να κάνω οικογένεια"

Η αποκάλυψη που έκανε η Παναγιώτα Βλαντή για την προσωπική της ζωή.

MissBloom TEAM
Παναγιώτα Βλαντή ndp photo agency

Η Παναγιώτα Βλαντή έκανε μία πολύ προσωπική αποκάλυψη για την επιθυμία της να αποκτήσει παιδιά και την κρυοσυντήρηση ωαρίων που έχει κάνει. Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό "RealLife” και τη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη με αφορμή τη θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί. Δήλωσε τα παρακάτω.

Έχεις πει στο παρελθόν ότι έχεις κάνει κρυοσυντήρηση ωαρίων. Είσαι σε φάση δημιουργίας οικογένειας;

Είναι σημαντικό να έχεις φροντίσει κάποια πράγματα σε νεαρή ηλικία και το λέω συνέχεια αυτό και θα το λέω. Είναι πολύ σημαντικό και θα πρέπει οι ίδιοι οι γονείς να πηγαίνουν τις κόρες τους στην κατάλληλη ηλικία. Στην ανιψιά μου, που είναι σε κατάλληλη ηλικία, το έχω πει και έχει κάνει κατάψυξη ωαρίων. Το λέω σε νέα κορίτσια. Εγώ μπήκα στη διαδικασία να κάνω κατάψυξη ωαρίων, γιατί ήθελα να κάνω οικογένεια. Τώρα θα δούμε από δω και πέρα. Κάποια πράγματα δεν βγαίνουν πάντα όπως τα θέλεις, όπως τα έχεις υπολογίσει.

Έχεις αναφέρει επίσης ότι θα σκεφτόσουν και την υιοθεσία…

Ενδεχομένως θα μπορούσα να το σκεφτώ και να το κάνω. Είναι πολύ δύσκολο, όμως, να γίνει κάτι τέτοιο διαδικαστικά. Μπορεί τα πράγματα να έχουν καλυτερεύσει αλλά υπάρχει ακόμα μεγάλο πρόβλημα. Πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός, θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Το θέμα είναι αυτοί που ταλαιπωρήθηκαν πριν από εμάς και εμείς. Ακόμα καλύτερα και για την Ελλάδα.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ