Follow us

Κate Middleton | Οι εικασίες για την υγεία της ήταν από τις μεγαλύτερες πιέσεις που δέχτηκε ποτέ η βασιλική οικογένεια

Τι αναφέρουν οι ανταποκριτές;

MissBloom TEAM
Kate Middleton Splash News / Ideal Image

Από την Παρασκευή που η Κate Middleton δημοσίευσε το βίντεο, αποκαλύπτοντας πως πάσχει από καρκίνο και λαμβάνει τη θεραπεία της χημειοθεραπείας από τους γιατρούς της, ο παγκόσμιος τύπος ασχολείται με τον λόγο που έκανε την πριγκίπισσα να δημιουργήσει αυτό το βίντεο. Αυτός δεν είναι άλλος από τις διάφορες εικασίες που κυκλοφορούσαν τον τελευταίο καιρό στο διαδίκτυο.

"Ήταν απίστευτα δύσκολοι δύο μήνες για ολόκληρη την οικογένειά μας, αλλά είχα μια φανταστική ιατρική ομάδα που με φρόντισε πολύ, για την οποία είμαι τόσο ευγνώμων. "Τον Ιανουάριο, υποβλήθηκα σε μεγάλη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά στο Λονδίνο και εκείνη την εποχή θεωρήθηκε ότι η κατάστασή μου δεν ήταν καρκινική. Η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχής. Ωστόσο, οι εξετάσεις μετά την επέμβαση διαπίστωσαν ότι υπήρχε καρκίνος. Ως εκ τούτου, η ιατρική μου ομάδα με συμβούλεψε να υποβληθώ σε ένα πρόγραμμα προληπτικής χημειοθεραπείας και τώρα βρίσκομαι στα αρχικά στάδια αυτής της θεραπείας". Η Kate Middleton είπε ότι ήταν σε θέση να καθησυχάσει τα παιδιά της ότι θα αναρρώσει από τη διάγνωσή της. "Όπως τους έχω πει. Είμαι καλά και γίνομαι πιο δυνατή κάθε μέρα εστιάζοντας στα πράγματα που θα με βοηθήσουν να θεραπευτώ. στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα μου", είπε. "Το να έχω τον William δίπλα μου είναι επίσης μια μεγάλη πηγή παρηγοριάς και σιγουριάς. Όπως και η αγάπη, η υποστήριξη και η καλοσύνη που έχουν δείξει τόσοι πολλοί από εσάς. Σημαίνει τόσα πολλά και για τους δυο μας".

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας μοιράστηκε με μεγάλη γενναιότητα τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο, ενώ μετά την κυκλοφορία του βίντεο, τα μηνύματα που δέχτηκε ήταν άπειρα. Σε μια νέα δήλωση που δημοσιεύθηκε χθες από το Κενσινγκτον Πάλας, η Kate Middleton και ο William ανέφεραν "Ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα είναι βαθύτατα συγκινημένοι από τα ευγενικά μηνύματα των ανθρώπων εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε όλη την Κοινοπολιτεία και σε όλο τον κόσμο".

Όπως αναφέρει ο Paddy Harverson, πρώην επίσημος εκπρόσωπος του Πρίγκιπα και της Πριγκίπισσας της Ουαλίας στην Independent "Ο καταιγισμός των εικασιών που οδήγησε στο βίντεο της πριγκίπισσας της Ουαλίας, όπου αποκάλυψε τη διάγνωση του καρκίνου της, ήταν από τα χειρότερα που έχω δει ποτέ". Ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "Sunday Programme" του BBC, ερωτήθηκε για το εάν φταίνει τα media ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την εν λόγω πίεση.

"Λοιπόν, τρέφεται από μόνο του", είπε. "Είναι ένας φαύλος κύκλος καταστροφολογίας. Και είναι το χειρότερο που έχω δει ποτέ".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ