Follow us

Kate Middleton | Το κρυφό μήνυμα που υπήρχε στο βίντεό της και λίγοι παρατήρησαν

Η επιλογή που έκανε η Kate Middleton δεν είναι καθόλο τυχαία.

MissBloom TEAM
Kate Middleton Splash News / Ideal Image

Στις 22 Μαρτίου, η Kate Middleton μοιράστηκε ένα πολύ προσωπικό βίντεο, εξηγώντας τι ακριβώς συμβαίνει με την υγεία της.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο, το οποίο γυρίστηκε την Τετάρτη 20 Μαρτίου, η πριγκίπισσα της Ουαλίας φαίνεται καθισμένη σε ένα παγκάκι στους κήπους του Windsor, καθώς μιλάει για το "σοκ" που βίωσε όταν έμαθε πως έχει καρκίνο και χρειάζεται να κάνει χημειοθεραπείες.

Η απόφαση της Κate Middleton να βιντεοσκοπηθεί το εν λόγω βίντεο στον συγκεκριμένο κήπο, μπροστά από το συγκεκριμένο λουλούδι δεν είναι διόλου τυχαία, αλλά ένα κρυφό μήνυμα. Από πίσω της, φαίνονταν δέντρα ανθισμένα και ένα λιβάδι με νάρκισσους. Τα λουλούδια αυτά είναι, στην πραγματικότητα, σύμβολο ελπίδας για τους ανθρώπους που έχουν επηρεαστεί από τον καρκίνο.

Τα εν λόγω λουλούδια δυναμικά και ανθεκτικά, είναι σύμβολο της άνοιξης και των νέων αρχών και της αναγέννησης. Με αυτόν τον τρόπο, η πριγκίπισσα της Ουαλίας θέλησε να εκφράσει τη συμπαράσταση της, αλλά και να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας σε όσους περνούν τη δική τους περιπέτεια υγείας.

Ένας ακόμα πιθανός λόγος που η Κate Middleton επέλεξε να βιντεοσκοπήσει το βίντεο της μπροστά από το εν λόγω λουλούδι είναι επειδή αυτό ανθίζει μόνο την τρέχουσα περίοδο. Είναι μία απάντηση στα σχόλια που δέχτηκε για τη φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας με αφορμή τη γιορτή της μητέρας. και σχολιάστηκε για κακή επεξεργασία.

Δες εδώ το βίντεο

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ