Follow us

Ταυτίσου άφοβα | Η Αντιγόνη Κουλουκάκου με το απόλυτο outfit της νέας μαμάς

Στην πιο όμορφη περίοδο της ζωής της η ηθοποιός.

MissBloom TEAM
Αντιγόνη Κουλουκάκου NDP

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου πριν από μερικές εβδομάδες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα της με τον σύντροφό της, Νίκο Ράικο.

Με κόκκινα μαλλιά στα 21 της | Η Μαρία Μπεκατώρου, κυριολεκτικά αγνώριστη, στην πρώτη της εκπομπή το 1995

Η ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς "Γη της Ελιάς” δημοσιεύει όποτε μπορεί κάποια στιγμιότυπα από τη νέα της ζωή ως μαμά ενός νεογέννητου αγοριού.

"Ήρθαμε στο φως κ γεμίσαμε τον ουρανό της μαμάς αστέρια! Να είσαι ευλογημένος γερός δυνατός με τις ευαισθησίες σου, να νιώθεις να δίνεις να μοιράζεσαι κ να παίρνεις αγάπη στη ζωή σου, ότι επιθυμείς κ αγαπάς να το διεκδικείς κ να το κατακτάς, να είσαι πάντα ο εαυτός σου. Να βρίσκεις τον δρόμο σου κ να σε οδηγεί το φως σε ένα κόσμο πιο φωτεινό. Εγώ, ο μπαμπάς σου, η οικογένεια σου είμαστε δίπλα σου για πάντα. Σε αγαπάμε", είχε γράψει στη λεζάντα της πρώτης φωτογραφίας με το γιο της που είχε ανεβάσει προ ημερών.

Η Εύη Αδάμ με την κόρη της, Νεφέλη Λιβιεράτου σε κοινή έξοδο με παρόμοια denim looks

Στις νέες φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μάς έδειξε τον αγαπημένο της να κρατάει στην αγκαλιά τον γιο τους, ενώ στην άλλη ποζάρει η ίδια μπροστά στον καθρέφτη της. Όπως βλέπουμε είναι σαν όλες τις νέες μανούλες που φορούν τις άνετες φόρες τους, με την ίδια να δίνει λίγο χρώμα στο look της με τις κίτρινες παντόφλες της.

Ταυτίσου άφοβα | Η Αντιγόνη Κουλουκάκου με το απόλυτο outfit της νέας μαμάς
Κουλουκάκου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ