Follow us

30 χρόνια πριν | Πώς ήταν η Jennifer Aniston στο μακρινό 1993, πριν τις (μικρές) αισθητικές επεμβάσεις;

Η Jennifer Aniston δεν έχει τίποτα να κρύψει όσον αφορά τις πλαστικές επεμβάσεις. Ή μήπως έχει;

MissBloom TEAM
Jennifer Aniston Splash News / Ideal Image

Η Jennifer Aniston φαίνεται πως έχει τον χρόνο με το μέρος της έτσι κι αλλιώς. Στα 55 της χρόνια κρατιέται σε εξαιρετική φόρμα, ενώ είναι πάντα φρέσκια, λαμπερή και ευπαρουσίαστη.

Η αλήθεια είναι ότι η ίδια φαίνεται να μην είναι λάτρης των αλλαγών και όποτε κάνει, φροντίζει να είναι όσον το δυνατό πιο διακριτικές και ήπιες. Σε συνεντεύξεις της όταν καλείται να απαντήσει για το μυστικό της νεότητας της, απαντά ότι φροντίζει να τρώει και να κοιμάται σωστά.

Στα ξένα media πάντα κυκλοφορούσαν φήμες ότι η αγαπημένη ηθοποιός έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις στη μύτη, στο πιγούνι, στο στήθος αλλά και λίφτινγκ στο πρόσωπο.

Η Jennifer Aniston στο μακρινό 1993

Η ίδια κατά καιρούς έχει παραδεχτεί πως έχει κάνει κάποιες μικροεπεμβάσεις. Δεν παραδέχτηκε ποτέ ότι έκανε πλαστική χειρουργική, αλλά ήταν ανοιχτή στο να κάνει botox και fillers. Και αν και η ίδια δεν ομολόγησε ποτέ ποιες επεμβάσεις έχει κάνει, όπως αυξητική στήθους ή πλήρωση χειλιών, οι παρατηρητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η ηθοποιός έχει κάνει δουλειά στο πρόσωπο, τη μύτη και το στήθος της.

Σύμφωνα με τους ειδικούς το πρόσωπό της φαίνεται να έχει "υποστεί" επέμβαση στη μύτη καθώς και εμφύτευση πηγουνιού.

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ