Follow us

Πρίγκιπας George | Πώς ο μελλοντικός βασιλιάς ακολουθεί τα βήματά του Καρόλου;

Το κοινό στοιχείο που τον συνδέει με τον μονάρχη

PRINCE GEORGE Splash news/ Ideal images

O πρίγκιπας George φαίνεται ότι ακολουθεί τα βήματα της μητέρας του, πριγκίπισσας της Ουαλίας, του παππού του, βασιλιά Κάρολου και του προπάππου του, πρίγκιπα Φιλίππου.

Στη τρυφερή ηλικία των 10 ετών, ο μικρός φαίνεται ότι εκφράζεται μέσα από τη ζωγραφική, φιλοτεχνώντας όμορφα έργα. Τον Δεκέβριο του 2022, ο George είχε ενθουσιάσει τους βασιλικούς θαυμαστές αποκαλύπτοντας μία ζωγραφιά του με θέμα, έναν τάρανδο μέσα στο χιόνι.

Η ζωγραφιά του είχε αναρτηθεί στα επίσημα social media του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας και είχε αποσπάσει τα κολακευτικά σχόλια των χρηστών. "Έχετε έναν καλλιτέχνη στην οικογένεια", "Όπως ο βασιλιάς Κάρολος", έγραφαν κάποια από αυτά.

Πράγματι, το ταλέντο του φαίνεται έχει κληρονομήσει από τον παππού του, βασιλιά Κάρολο. Έργα του μονάρχη είχαν εκτεθεί για πρώτη φορά στο Κάστρο του Windsor το 1977 και από τότε ο Κάρολος έχει παρουσιάσει και άλλες εκθέσεις. Το 2022, εβδομήντα στον αριθμό έργα του Καρόλου παρουσιάστηκαν στο Τσέλσι του Λονδίνου. Ο Κάρολος αποτύπωσε με τα έργα του τοπία της Σκωτίας, της Προβηγκίας και της Τανζανίας.

Πάθος για τη ζωγραφική έχει και η πριγκίπισσα της Ουαλίας. Μπορεί να είναι περισσότερο γνωστή η αγάπη της για τη φωτογραφία, αλλά η Kate Middleton αγαπά εξίσου να εκφράζεται μέσα από τη ζωγραφική. Άλλωστε έχει σπουδάσει Ιστορία της Τέχνης. Τέλος, ο πρίγκιπας Φίλιππος επίσης συνήθιζε να ζωγραφίζει τοπία και πορτραίτα, ανάμεσά τους και ένα, της βασίλισσας Ελισάβετ. Σε αυτό, η αείμνηστη μονάρχης απεικονίζεται να απολαμβάνει το πρωινό της γεύμα, διαβάζοντας μία εφημερίδα, στο Κάστρο του Windsor.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ