Follow us

"Αν η μόνη μου επιλογή ήταν να δουλέψω με την Κατερίνα Καινούργιου, θα άλλαζα δουλειά"

Όσα δήλωσε γνωστός δημοσιογράφος για την παρουσιάστρια.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Καινούργιου @katken85

Στην κάμερα της εκπομπής "I Love ΣουΚου", μίλησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας εκφράζοντας τις απόψεις του για διάφορα θέματα της τηλεοπτικής επικαιρότητας, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στην Ελεονώρα Μελέτη αλλά και στην Κατερίνα Καινούργιου.

"Εννοείται ότι ξαφνιάστηκα με την απόφαση του MEGA, δεν ήταν κάτι που περίμενα. Είναι πρωτόγνωρο να συμβαίνει αυτό. Παραδέχθηκα όμως την Ελεονώρα με όλες της τις αντιδράσεις. Ήταν υπερεπαγγελματίας όπως πάντα, μπήκε μπροστά για να νιώσουν όλοι καλά. Μόνο καλά πράγματα έχω να πω", είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Σχετικά με την Κατερίνα Καινούργιου:

"Είπα: τι ωραία που δεν το σχολίασε και δεν το "τράβηξε" μέσα από την εκπομπή της. Και μετά αποφάσισαν να το αναλύσουν εκεί στον Alpha. Δεν ήταν ωραίο που αφέθηκε να ειπωθεί ότι η Βίκυ Σταυροπούλου δεν μεγάλωσε τη Δανάη Μπάρκα με σωστές αρχές. Ενώ δεν είπε τα λόγια, ήταν σαν να τα είπε. Αν ήμουν στη θέση της Βίκυς Σταυροπούλου, δεν θα ένιωθα όμορφα", πρόσθεσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος εξήγησε: "Δεν θα μπορούσα να συνεργαστώ με την Κατερίνα Καινούργιου. Αν ήταν η μοναδική μου επιλογή και δεν είχα καμία άλλη πρόταση, θα έκανα μία άλλη δουλειά".

Το βίντεο:

"Αν η μόνη μου επιλογή ήταν να δουλέψω με την Κατερίνα Καινούργιου, θα άλλαζα δουλειά"

Οι δηλώσεις του "σήκωσαν" αντιδράσεις με την παρουσιάστρια να ρωτάει χιουμοριστικά αν του είπε κανείς ότι θα του έκανε πρόταση συνεργασίας, και την ίδια να συνεχίζει λέγοντας ότι δεν θα του έκανε ποτέ πρόταση ούτε η ίδια ούτε η παραγωγή.

καινουργου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ