Follow us

Ελένη Μενεγάκη | Έβαλε το φόρεμα που ταιριάζει στην ψυχολογία της

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε ένα φόρεμα που ταίριαζε στην ψυχολογία της

MissBloom TEAM
μενεγακη-επανω

Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένα πρόσωπο που πάντα απασχολεί, πόσο μάλλον τώρα που έγινε γνωστή η πρόθεσή της να αποχωρήσει από το κανάλι του Mega. Το όνομα της παρουσιάστριας αναφέρεται σε τηλεοπτικές συζητήσεις και δημοσιεύματα σχετικά με το μέλλον με της στην τηλεόραση. Όσο γνωρίζουμε την Ελένη, είναι σίγουρο ότι μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν θα παραμείνει σιωπηλή μέχρι να αποφασίσει εκείνη πώς θα προχωρήσει, καθώς η ίδια έχει τον πρώτο λόγο για τα επαγγελματικά της. Το μεσημέρι της Παρασκευής, η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε ένα φόρεμα που ταίριαζε στην ψυχολογία της και όπως έγραψε με διάθεση για χιούμορ, την έκανε να αισθάνεται "νόστιμη" και "μυστηριώδης".

Η παρουσιάστρια φόρεσε ένα λεοπάρ φόρεμα με τιράντες και βολάν που αγκάλιαζε τη σιλουέτα της γράφοντας: "Φώτα ! Κάμερες ! Πάμε ! Υ.γ εδώ κάνω την νόστιμη και μυστηριώδη !#eleni @megatvcom".

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η παρουσιάστρια θα παραμείνει μυστηριώδης και δεν πρόκειται να αποκαλύψει σύντομα κάτι για το επόμενο βήμα της, μέχρι να αισθανθεί εκείνη έτοιμη να το ανακοινώσει.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ