Follow us

Ήρθε η στιγμή να το αποκαλύψει | Η Ελισάβετ Σπανού, λίγο πριν γεννήσει, ανακοίνωσε τον χωρισμό της

Η τραγουδίστρια διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

MissBloom TEAM
Ελισάβετ Σπανού Instagram

Στις 11 Ιανουαρίου, η Ελισάβετ Σπανού, ανακοίνωσε, ως είθισται πια, μέσω Instagram την πρώτη της εγκυμοσύνη. "Σκεφτόμουν αρκετή ώρα τι πρέπει να γράψω… είναι τόσα πολλά αυτά που νιώθω…αυτά που σκέφτομαι… Θα πω λίγα λοιπόν…😜 Η χαρά μου φαίνεται… ☺️ θα πω για εκείνο που δεν φαίνεται αλλά με κατακλύζει τον τελευταίο καιρό… ΒΑΘΙΑ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ για το ευλογημένο δώρο που μου δόθηκε 🙏🙏🙏☺️❤️🤰🏻 " ήταν η λεζάντα που συνόδευσε τη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Στους μήνες που ακολούθησαν, μάθαμε ότι το μωρό που περιμένει είναι κοριτσάκι, ενώ σε ερωτήσεις σχετικά με τον σύντροφό της και πατέρα του παιδιού, απέφευγε να απαντήσει.

Μέχρι χθες, όταν και η μέλλουσα μανούλα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα, "Ι LOVE ΣΟΥ ΚΟΥ". Συγκεκριμένα, έπειτα από πίεση που δέχτηκε, όπως η ίδια είπε, αποφάσισε να αποκαλύψει ότι με τον πατέρα του παιδιού της δεν είναι πια μαζί.

Η Ελισάβετ Σπανού ποζάρει με crop top στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της – πόσα κιλά έχει πάρει;

"Οι πρώτοι 3 μήνες ήταν περίεργοι γιατί δεν ξέραμε τι θα γίνει, γενικά δεν είχα πράγματα που κινδυνέψαμε εγώ και η μικρή. Ήταν ξαφνική η εγκυμοσύνη, συνέπεσε με το ότι αποφασίσαμε να μην είμαστε μαζί με τον μπαμπά της, ήμασταν κάποια χρόνια μαζί! Για να λυθούν και τα μυστήρια, ο άνθρωπος δεν ζει στην Αθήνα, ζει και εργάζεται εκτός, είμαστε οι γονείς της μικρής πάντα θα είμαστε. Όταν έμεινα έγκυος ήθελα απλά να είμαι συνέχεια με τον γυναικολόγο μου. Είχα δύο αποτυχημένες εγκυμοσύνες, με φόβισε το πρώτο τρίμηνο προσευχόμουν και έλεγα "Θεέ μου να μην το ξαναπεράσω αυτό”.

Όσο για την απόφασή της να αποκαλύψει τώρα τον χωρισμό της: "Πιέστηκα με τα σχόλια του κόσμου όταν με ρωτούσαν ποιος είναι πατέρας", είπε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ